.
Резултати от 1 до 25 от общо 264

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Е, добре, по рожденни дни така или иначе ти дават пари. Да събера 1500лв за три месеца под наем за "финансова независимост" или да ги дам за кола? Кое ти се вижда по-добра инвестиция? Какво пречи след колата да започна да работя и да си я поддържам и да си се изхранвам? А, ако вадя 600лв, от които 300 давам по колата, щото ми е кеф и с останалото едвам свързвам двата края, прави ли ме комплексар?
    Инвестицията.
    И да, прави те. Поне по мое виждане. Ама и да не те прави комплексар, със сигурност те прави глупак и "голо на голямо", което си е национална черта.

Sneering, замълчи, че се излагаш. Вярно, твърдението, че с 600 лв можеш да живееш добре, е малоумно, обаче не по-малко малоумни са примерите ти за "нужди". Кецове са 200 лв, ти чуваш ли се? Айде, моите са смешно евтини, ама аз слагам кец 2 пъти годишно, но в аутлетите на Адидас/Найк/Пума/Каппа има кецове от минали колекции (каквото и да значи това) за по 80 лв. Дори няма да коментирам представата ти за бара като младежка нужда, която струва 80 лв. Това НЕ са реалните цени, само за протокола. И преди да кажеш нещо, ходя на бар, давам си доволно пари за "младежки нужди", но има разлика между "давам пари" и "давам купища пари за сметка на нашите".

И мисленето ти е точно като на кифла. Финансово независим < финансово добре живеещ, така ли? Просто... малоумщина е, не знам как по друг начин да го определя. Като ти дръпнат шалтерчето, ще ти видя "доброто живеене".

Едит: Геша, и ти не си в час, мойто момче.
    В Пловдив в една нова кооперация в Смирненски (краен квартал като цяло) преди 2 години цената беше нещо като 650 евро на квадратен метър, което прави 70 квадрата жилище (което далеч не е голямо, дори не знам дали може да е тристайно, ако стаиите не са кутийки) да струва 45 500 ЕВРО. Дори да не е ново и/ли обзаведено, жилище за 40 бона никак няма да видиш в голям град, ако не е пъъъълна съборетина.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-03-2013 на 06:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си