- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
Инвестицията.
И да, прави те. Поне по мое виждане. Ама и да не те прави комплексар, със сигурност те прави глупак и "голо на голямо", което си е национална черта.
Sneering, замълчи, че се излагаш. Вярно, твърдението, че с 600 лв можеш да живееш добре, е малоумно, обаче не по-малко малоумни са примерите ти за "нужди". Кецове са 200 лв, ти чуваш ли се? Айде, моите са смешно евтини, ама аз слагам кец 2 пъти годишно, но в аутлетите на Адидас/Найк/Пума/Каппа има кецове от минали колекции (каквото и да значи това) за по 80 лв. Дори няма да коментирам представата ти за бара като младежка нужда, която струва 80 лв. Това НЕ са реалните цени, само за протокола. И преди да кажеш нещо, ходя на бар, давам си доволно пари за "младежки нужди", но има разлика между "давам пари" и "давам купища пари за сметка на нашите".
И мисленето ти е точно като на кифла. Финансово независим < финансово добре живеещ, така ли? Просто... малоумщина е, не знам как по друг начин да го определя. Като ти дръпнат шалтерчето, ще ти видя "доброто живеене".
Едит: Геша, и ти не си в час, мойто момче.
В Пловдив в една нова кооперация в Смирненски (краен квартал като цяло) преди 2 години цената беше нещо като 650 евро на квадратен метър, което прави 70 квадрата жилище (което далеч не е голямо, дори не знам дали може да е тристайно, ако стаиите не са кутийки) да струва 45 500 ЕВРО. Дори да не е ново и/ли обзаведено, жилище за 40 бона никак няма да видиш в голям град, ако не е пъъъълна съборетина.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-03-2013 на 06:45