Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
Стегни се, балък. По принцип не отговарям на утайки, ама днес ще направя изключение, щото те виждам че си специална утайка, зимаща 1000 леа. Обикалям и рева.. Хаха. Че няма работа - няма. Не и за интелигентни хора, според възможностите им. Случайно съм написал, че има и 5 %, което съм го сложил ей така.. може и 6 да са.. дето зимат 1000-1500 още на първата си работа. Аз не съм от тях, но не ме е яд. Работя си.. не зимам 1000 лева, ама не зимам и 300. Всъщност няма смисъл да го казвам, явно ти си си наумил да ми се правиш на голямата работа.... ще те разочаровам.. не ми пука за теб, ако ще и 5000 да зимаш на час. Мри у кофите.
Ууу ти се слагаш в интелигентните хора ли ? Изненадваш ме. Един интелигентен човек така ли се държи с непознати ? Или като се замисля така ли се държи въобще ? Заблудата е хубаво нещо. Няма нужда да ми обясняваш как да изкарваш по 1000 лв на месец е непостижимо и едва 5% вземали такива пари... като се замисля малко са хората които работят съвестно около мен и вземат 500лв не тия които вземат 900-1000.

А извинявам се забравих. Всички ще умрем, дали ще е по кофите или по леглата не се знае, с тая разлика, че някой ще са живели добре, други не.