- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой създаде фейк - профилите от последните 3 - 4 седмици?
dimitar.,
Fisherman
Ragiol
yakuza_
danisexa
Баща ти
muhtesemfan
Smrazqvashta
tireheb
Chacho
очевидно същият,който и пуска всичките анкети през последните седмици(димитър)
един и същи доста противоречив стил и оформление на писане се наблюдава и при всичките
също така и в някои теми,в които биват споменавани(с меко казано непристойни неща,така да се каже) тея фейкове,въобще не реагират,а в други са най-пристрастните,което не би трябвало да е на чисто избирателен принцип за един трол,който се опитва да провукира по всякакъв начин,но е разбираемо с оглед невъзможността да се използват всичките едновременно
също така в една част от темите,пуснати от димитър,в които не цели някви сериозни неща,троловете отговарят за по-малко от минута след тва,а в други,по-сериозни за него теми,както написах по-горе са наблюдава тяхното отсъствие..
Последно редактирано от socareless : 07-25-2013 на 17:21
заключеник съм аз :Х
аз първи гласувах за теб http://i722.photobucket.com/albums/w...eig09/pin5.jpg
абе ясен си ми,пич ;д
не искам са да се обяснявам и да ти разкривам логиката зад моите съждения, а и не смятам за нужно,а и въобще не ми пука честно казано;д
само ще отбележа един интересен навик,който се съмнявам да е случайност при всичките фейкове,както и при тебе,а именно нон-стоп несъобразеността с главна и малка буква,смисъл,всеки си има някъв стил на писане, едни или винаги почват изречението с главна буква или въобще не използват такава(като мене),но като нон-стоп се редува(случайно може да стане един,два няколко пъти,но не и постоянно)си е явно част от начина на писане,а на места колкото и да си се старал да го прикриеш,все пак се изразява във фейковете...
ако се разровиш в темите ще се види веднага, че и данисекса и жужи ли е кво е и всичките тролове въобще го имат тоя навик и оттам мисля че става пределно ясно;д
о, божеееееееееее
точно тея двата НЕ СА ми фейкове
бахти п*далите са, нарочно пишат така, както бих писал и аз, за да бъда взет за измамник ;д
аха,някой ти има зъб,нещо се опитват да те дискредитират явно
тва да не е защото си неоспорим фактор и авторитет във форума,света и вселената?;d
Ас пак незнам защо си мисла че е Чачо или мухтесемпхан ?
^Оу, ковро!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да. Намекваш ли нещо?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз имам фейк споко
Като махнеш една буква, излиза името на съфорумник![]()