.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: раздвоен

раздвоен

здравейте
    момче съм
    имам сериозно гадже от половин година и я обичам
    но наскоро започнах да изпитвам чувства към друго момиче :Х започнах да харесвам въпросното момиче и то доста
    тя е малко от типа момичета които пишат сърчица и целувки на всички включително и на мен но имам усещане че ме харесва до известна степен
    въпросът ми е дали да остана със сегашното си гадже или да започна връзка с другото момиче (разбира се след като се уверя че и тя изпитва същото към мен)

Мега фен Аватара на 102
    Здравей, и аз съм момче. Нямаш връзка. Направи услуга на първото момиче и тръгни с второто.

Ами ако наистина я харесваш много и разбереш че и тя има чества към теб,що пък да не тръгнете

Да, и двамата, които са ти отговорили са прави за тях и според мен, но има нещо друго. Определено, по-скоро си живей живота забавлявай си се, но реши сам, защото после сам ще си блъскаш главата. Бъди сигурен, в това което правиш. И най- важното гледай да си щастлив от това и наранявай, колкото се може по-малко хората с действията си.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Здравей, и аз съм момче. Нямаш връзка. Направи услуга на първото момиче и тръгни с второто.
    +
    да обичаш една и да си завърташ главата по друга,че чак и да искаш да тръгнеш с нея - тц,не обичаш сегашното си гадже,тръгни с другото

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    дап
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Направи услуга на първото момиче и тръгни с второто.
    ++++
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    сЛУЧВАЛО СЕ Е НА МЕН ЗАРЯЗАХ Я И ТРЪГНАХ С ВТОРАТА

недей да се пробваш със новото момче защото предполагам не я познаваш както сегашната ти и после като се разделите със онова момиче ти ще искаш да се върнеш при старото момиче а то ще ти бие шута :0 казвам го от личен оопит

Супер фен Аватара на prince
    Щом се замисляш и изпитваш нещо към друго момиче, значи ти сам си го позволил да стане. Като цяло не държиш както трябва на своята половинка , ако държеше , това нямаше да позволиш да се случи. По-добре остави момичето да си живее живота с друг. Защото ако връзката ви не е истинска , поне за теб , това означава , че ти я дърпаш назад.

По-добре разбери какво чувстваш и тогава мисли с коя да си и с коя не !

Може би е временно. Изчакай малко време, месец-два... Ако все още харесваш 2-то момиче, станете гаджета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си