.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Няма страст във връзката ни

Здравейте! Имам един " проблем ". С приятеля ми сме заедно от 3 месеца, но тръпката и страста от връзката започнаха да изчезват още втория месец, а сега за мен няма нищо между нас. Опитах се да го оставя, но не успях. Разделихме се и не се сдържах, на следващия ден се сдобрихме. Искам да кажа, че връзката ни е много скучна, няма никаква страст, но съм се превързала към него и не мога без целувките му и без той да е до мен. Моля да ми дадете някакъв съвет, защото нещата отиват на по-зле, а не мога да го оставя, защото много ще съжалявам. Не знам какво да правя. Ако може, на който му се стори тъпа темата да не коментира, но за мен е важно.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Намери си друг
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Според мен не е трудно да разнообразиш една връзка. Може да пробвате да се виждате по-рядко, примерно 2 пъти в седмицата само, за да може да си липсвате повече и като се видите да ви е по-приятно. Да излезете някъде (кафе, дискотека, плаж, с приятели на някакво забавно място) за разнообразие. А доколкото в леглото..има толкова много работи, които могат да се пробват. Но като цяло като започнете да си омръзвате, спрете да се виждате примерно 1-2 седмици дори да е.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    Според мен не е трудно да разнообразиш една връзка. Може да пробвате да се виждате по-рядко, примерно 2 пъти в седмицата само, за да може да си липсвате повече и като се видите да ви е по-приятно. Да излезете някъде (кафе, дискотека, плаж, с приятели на някакво забавно място) за разнообразие. А доколкото в леглото..има толкова много работи, които могат да се пробват. Но като цяло като започнете да си омръзвате, спрете да се виждате примерно 1-2 седмици дори да е.
    Аватара ти накара очите ми да сълзят.
    По темата: Съгласна съм с Жълто.

Мега фен
    Намери си хоби. Не е на момчето работа да ти разнообразява живота. Поне не изцяло. Наскоро едни приятели се разделиха след година+ връзка по няк'ва сходна причина ... не мога да ги разбера такива хора. Аз не мога да си намеря човек, който да мога да понасям, пък вие се харесвате и късате, 'щото ви е скучно ...

Купи си куче ако щеш , баси ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от butterflyyy Виж мнението
    но съм се превързала към него
    сори, ама това "превързала" направо си го представих...

Какво имаш предвид под "няма страст"? Правите ли секс? Какво сте правили преди, което не правите сега?

А бе, моме, на третия месец нещо така да се счупи във връзката ви... Много е рано :/

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стига си се оплаквала тогава по форуми, а вземи и поработи над връзката си.
    Близко е до ума да разнообразиш тази връзка и вашите отношения.

Искам съвет за разнообразие. Щом пиша, значи имам нужда от съвет и няма как да се взема като не знам кво да правя!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сетих се за тази песен

http://www.youtube.com/watch?v=RkkkxWEPh2M

Ами, ако се виждате много често може това да е един от факторите за "омръзване". Има хора, които могат да са заедно всеки ден, но има и такива които точно по такъв начин си писват. За 3 месеца не знам колко може да сте си омръзнали, но със сигурност сте се опознали, пробвай да правите нещо което ви харесва и на двамата. Може по някакъв начин да го предизвикаш с нещо по-щуро ( с приятелят ми сме спали на плажа, качвали сме се на автобус, който не знаем къде води и сме слизали на последната спирка, и подобни) не само дискотеките и кафетата са решение според мен дори това е по-еднообразно. В секса има толкова неща, които могат да се опитат и определено ще ви доставят удоволствие. Просто само да си поговорите, не може да знаете всичко един за друг, защо не опитате с random въпроси...може и например да проверите колко добре се познавате като ти зададеш въпрос за себе си на него и ако сгреши, да съблече 1 дреха. Просто не мога да си обясня как толкова бързо сте си омръзнали, с приятелят ми сме заедно от година и малко повече и все още има какво да правим и то всеки ден, но ако наистина не се получава между вас-няма да има смисъл каквото и да опиташ..

Поговори с него. Може и да има някаква причина за студенината между вас. Ако няма резултат, има много други момчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си