- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОСТАВКА, ОСТАВКА
3000 ЛЕВА ПЕНСИИ, 10000 ЗАПЛАТА, 4-РИ ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА, 5 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН!
ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИСКАТА МИ РЕАЛИЗАЦИЯ, ЧЕ НЕ МИ НАМИРАТ РАБОТА ДОКАТО ГЛЕДАМ 8-МИЯ СЕЗОН НА ДЕКСТЪР, КОЙТО БТВ Е МЕГА СКУЧЕН, ОТНОВО ТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА!
ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИНОВНО, ЧЕ ВЧЕРА МИ СЕ ПРЕСЕЧЕ МЛЯКО И НЕ УСПЯХ ДА СИ НАПРАВЯ МАНАФСКА БАНИЦА С БОБ
СЪД ЗА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 1990 НАСАМ, ТЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ МИ ДАВАТ 500 ЛВ. ДЖОБНИ
НАМИРАНЕ НА РАБОТА НА ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ!
НЕ САМО КРЕНВЕРШИ СТАРА ПЛАНИНА, НЕ САМО ХЛЯБ СТАРА ПЛАНИНА, АМИ И СВИРКИ СТАРА ПЛАНИНА, ЕДНО ВРЕМЕ ПОВЕЧЕ СЕ СТАРАЕХА МОМИЧЕТАТА
400 ЛВ. МАЙЧИНСКИ ЗА ВСЯКА МАЙКА, МАЙКА ИМ ДА Е*А
ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ПИКНЯТА ОТ ЕДНОРОГ
ДАНС ДА ПОЛЗВА СЕРЕСЕТА ЗА ДА СЛЕДИ ПЪРВИЯ СНЯГ, ЧЕ ДА НЕ НИ ИЗНЕНАДВА ПОВЕЧЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, СМЪРТ ЗА АЛЛАХ И ГОСПОД, БЪЛГАРИЯ Е НАД ТЯХ!
23/39
ОСТАВКА, ОСТАВКА!
n00bs
ето на това казвам ясно изразени и реално осъществими искания
Много добър поглед над нещата
![]()
Ходи всяка сутрин на кафенце, раздават БЕЗПЛАТНИ БАНИЧКИ на заблудените и платените протУстиращи.![]()
ТЕ НЕ СА ЗАБЛУДЕНИ И ПЛАТЕНИ, ТОВА Е СОЦИАЛНА КУХНЯ!
n00bs
УБИЙЦИИИ
10 000 лева заплата - хляб 100 лева ... файда нула![]()
yakuza_ не знаех,че си толкова просто копче.
Не искам да стигам до обиди, но вие сте олигофрени. Заради вас, кокоши мозъци, България е на това положение. Толкова глупави да сте..
АЗ СЪМ ПРОТЕСТАНТ!
n00bs
Явно още има толкова много заблудени нещастници в тази страна. Чудя се, ако стигнем до положението на Сомалия, отново ли така ще се изразявате?
да, не може всички да правим толкова мн за държавата като теб, винаги на протестите, винаги гласуващ, даряваш на 3 дома за деца, 2 за старци и 1 за инвалиди, засаждаш по 3 декара гора годишно !
n00bs
Когато влака се движи в грешната посока, няма значение кой го кара. Или с други думи, смяната на политици, партии и други подобни козметични проблеми е като да ти е блокирал двигателя на колата, а ти да сменяш огледалата, фаровете и чистачките и да се надяваш да стане нещо. Трябва цялостна промяна на системата, но това става само с осъзнати хора, които да започнат световна революция, а те са дотолкова в матрицата, че излизането им оттам граничи с невъзможното. Тези които протестират срещу олигархията и т.н. и идея си нямат как те редовно и постоянно допринасят за това олигархията да я има, само с начина си на живот. Ако протестираш, но нямаш ясна идея в главата си, какво и как трябва да се промени, и ясни искания, по-добре не задръствай улиците с безсмисленото си присъствие. За добро или за лошо не е само България, много скоро балонът, наречен Европейски съюз ще се спука много яко и тогава ще стане интересно. Така че в момента нищо не зависи от нас, не че някога е зависело де..
![]()
Последно редактирано от RedArmy : 07-23-2013 на 21:16
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
В думите на yakuza_ има бая истина. Вярно, управата ни не е очарователна, но гламавият не оценява какъв ресурс е липсата на ресурси у нас. Ако ме разбирате. Пояснявам - в назрелите страни идеите са изчерпани и изконсумирани почти до дъно, изпразнили са се е от съдържание заради категорично пренасищане. Неслучайно тук идват чужденци, за да правят бизнес. И правят пари у нас, защото знаят как. Има такава почва за подем и ръст тук, че просто ви е бедна фантазията. Толкова много хляб имаме, неродени идеи! Просто българинът не знае как да добие пари от това.