- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОСТАВКА, ОСТАВКА
Хващам се на бас, че кощрамбата учи нещо от сорта на финанси, МИО, стопанско управление или микроикономика
Просто е толкова клиширана, че няма накъде. Рецитира учебници по мениджмънт от 1 курс. Вече не сме началото на 90-те, всички печеливши ниши вече са заети, освен може би някои новоизмислени изгъзици, които няма да донесат чак толкова пари. Друг е въпроса, че ако няма износ за други страни, било на стоки или услуги, няма и смисъл от такъв тип бизнес, движещ се в кръг. Пари в България има достатъчно, просто не са равномерно разпределени и цените са спекулативно завишени десетократно и стократно.
Последно редактирано от RedArmy : 07-23-2013 на 21:48
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
tireheb жалко,че така си мислиш.
Мислиш ли,че на някой му пука какво е мнението ни?
Пада правителството, държавата дава нови 10млн. Идват ГЕРБ на власт, минават няколко месеца, максимум 1-2г. зимата идва, пада отново, нови 10 млн, качва се някаква сборна коалиция от 2-3 партии, пак протести, пак пада, нови 10 млн.
няма стабилна икономическа среда - намалят външните инвестиции, част от старите започват да се изтеглят, увеличава се безработицата, нови протести, нови 10млн, така докато стигнем до някаква решение, което е ?
n00bs
кво значи на някого "да му пука" за мнението ни
та мнението ни решава съдбата на държавата
идват избори - гласуваш. тва е
ама докато виждам 18 годишни да ми скандират "червени боклуци", въпреки че единствената им представа за тоя период е статия в уикипедия и разказите на дядо им, че комунистите му били зели нивите, нема оправия
и не, не съм комунист, нито гербаджия
малко акъл трябва просто, не да си правим разходка и помеждудругото да протестираме, щот тъй или иначе се е насъбрала тарпана
Да бе добре.. Ти колко бизнеса си опитал да развиеш? Лесно е някой друг да е виновен и да ти пречи.... Как има хора, които си живеят нормално с честен труд и собствен бизнес? Да, и те изпитват затруднения от кризата и суробаджанащината, ама продължават, търсят, работят, не търсят вината в другите.
КОПАНЕ МУ Е МАЙКАТА. Не знам някой, дето да е копал и да не е успял. Инициатива, риск, работа - качества, които българинът не притежава (или поне по-голямата част).
Прадядо ми цел живот кОпаше на нивата, а сега един "млад меринджей" взима на месец повече, отколкото той е видял през живота си. Това е шега, но го казвам с тъга. Самоинициативата е хубаво нещо, но най-добре е държавата да държи всички под контрола си като се извърши пълно одържавяване на всичко.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Оставката лесна работа, въпроса е от там на къде ? Аз поне не виждам изход, колкото и песимистично да звуча![]()
Ами трябва да се въведе електронно гласуване, задължително поне средно образование за да можеш да гласуваш и тнт.
Много промени могат да се направят, стига правителството да иска. Не ме интересува,че нямало кой да изберем. Подкрепям протестиращите. Дали с правителство , дали без няма значение, защото сега нямаме държава. Там всички до един са наредени путета. Никой нищо полезно не прави. Така че по-добре да ги разкараме.