- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гушкане
Да
Не
Не особено, но знам,че на нея и е приятно и заради нея
Избягвам, като цяло ми е все тая
Въпроса ми е основно към мъжката аудитория.. Обичате ли да се гушкате,да прегръщате половинката си. Приятеля ми каза,че принцпно не обича, но като е с мен сравнение с ругите пъти като е трябвало да прегръща/гушка , не му е неприятно.Той си ме гушка, но ми е гадно, като като имам съмнение, че не му е толкова приятно. Смисъл той казва,че му е приятно с мен, просто никога не го е харесвал, не бил такъв. Някакси ми е чудно никога да не го е харесвал, а сега с мен да му харесва
Последно редактирано от Bebonabebona : 07-23-2013 на 22:29
Моят приятел си обича да се гушка, не го прави само заради мен, гальовен си е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами моят обича да го гушкам и той мен също...понякога заспиваме така...
Блякс! Никой път. Да си свършиш, да се завъртиш на другата страна, свит на кълбо и да си заспиш... безценно!
Приятеля ми ме гушка, когато, където и както може. <3
/Същото се отнася и за мен :д
Мисля си, че му е доста приятно.
*сън*
Обичам
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Попринцип не обичам да гушкам и да ме гушкат, леко ми действа изнервящо и аз не знам защо, но когато се гушкам с него всичко е различно, той също обича да се гушкаме двамката.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Авторката.. какво ти е толкова чудно.. не му е харесвало.. сега му харесва.. нещата се променят..
.. даоизма казва, че каквото си обичал един ден ще намразиш и обратно :Д..хората се променят..
meh
основно правило ми е да не се захващам с никой, който не обича да се/ме гушка постоянно.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Споко, мъжете са егоисти, така че, ако му беше неприятно нямаше да го прави. Аз по принцип обичам да се гушкам, но в подобна жега вън не ми е приятно.
Зависи от температурата на стаята. Ако му е жега, еле като се е изморил от акта, не дава даже да го пипам. Като се нормализира ме придърпва.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Моя мн обича да се гушка, повече от колкото аз обичам.. Даже като ми е жега ме тролва да ме гушка
Некво средно. Понякога ми е кеф, понякога искам просто да си заспа на спокойствие.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако говорим просто за прегръщане - естествено, че харесвам
Ако говорим за гушкане по време на сън - не, просто не мога да спя така. Случвало се е 3-4-5-6 пъти, ама съм бил или мега пиян, или мега изморен. Не ми е удобно.
Коса в лицето, потиш се като свиня, ръката ти изтръпва... И това е много малка част от красотата на гушкането.
Забавноо, забавноооо..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.