.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Здравей,
    оцели ме точно в десетката. Преди месец и моята връзка беше на 5 месеца и моята приятелка се чудеше абсолютно същото. Само дето тя си ми каза, че тръпката й я няма и си ме заряза...
    Колкото и странно да звучи всичко си е вътре в нас - появява се изчезва и ние не знаем какво се случва. Хубаво е още сега да прецениш дали си склонен да продължиш с момиче като нея, защото да я храниш с напразни надежди, вярвай ми знам, ще боли. Ето няколко неща, които ми изват в моминта. Организилайте си някакво пътуване от порядъка на седмица. Така ще имате повече време за разговори и сближаване, обща история за разказване, хубави моменти, смях и така нататък. След това си прецени сам какво мислиш за нея. Направете нещо екстремно заедно. Скочете с бънджи, парашут, направете нещо откачено, нещо забранено, вдигащо адреналина..
    Сега си представи, както сте си така заедно и тя е твоя, че е с друг, прегръща го и го целува. Ти какво изпитваш, когато си мислиш това? Ако за миг не си се почувствал приятно - значи все още я обичаш, просто намери начини да се забавлявате и прекарвате повече време, ако ли не... вече е ясно, недей да лъжеш себе си и нея. Намери подходящ начин да й го обясниш. Не че на мен ми го обясниха по подходящ начин...
    Иначе казано любонта не е отварата от филмите или анимациите (За съжаление). Както се казва в една песен на Passenger - Let her Go: Любовта идва бавно, а си отива толкова бързо.. В песента също се казва: Разбираш, че си я обичал само тогава, когато я оставиш да си тръгне... Защото хората оценяваме онова, което имаме, само когато го загубим.
    Успех! и Пиши развитието

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от honEstness Виж мнението
    Любовта идва бавно, а си отива толкова бързо.. В песента също се казва: Разбираш, че си я обичал само тогава, когато я оставиш да си тръгне... Защото хората оценяваме онова, което имаме, само когато го загубим.
    Любовта идва бързо,уважението и компромисите идват след време и ако всичко е истинско остава за дълги години.5 месеца не е любов, а привличане, страст, хормони. Ако ти е омръзнала значи сте се изчерпали и не е било толкова истинско,колкото хормоните са го направили да изглежда. Вярвайте ми,ние с годеникът ми живеем заедно и като сме на работа се чуваме поне по 2 пъти на ден.И пак ни е малко.
    Подкрепям идеите за пътуване само двамата.Дори отидете някъде в града ви на пикник или нещо такова.Но да е нещо ново и интересно.Ако не се върне искрата няма смисъл да се мъчите.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си