.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Summer T.
    Guest

Exclamation Цикъл.ПОМОЩ!

Така, утре заминавам на лагер и ще пътуваме близо 3 дни с автобус, а на мен ми дойде днес
    За началото на самия лагер ще ми е минал вече, но мен пътя ме притеснява повече (всички тия мръсни крайпътни тоалетни).Имам два въпроса:
    1.Има ли начин да спра цикъла, след като вече ми е дошъл?
    2. Соред вас дали да го оставя така нормално да си протече или да пия хапче (ако я има изобщо тая опция)

Недей да пиеш нищо. Ако следващ разни бабини методи от рода на магданоз, обелки от лук и т.н., само ще си изгубиш времето, а ефекта ще бъде незнаен...
    Така или иначе почти ще ти е приключил. Просто на всяка спирка използвай тоалетната, почиствай се с мокри кърпички и си сменяй превръзките/тампоните. А няма ли да нощувате в някой хотел? В някои бензиностанции има и душ, ако попаднеш на такава, възползвай се.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на mlf
    Няма смисъл .. Просто друж хигиената на ниво

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Слагай тампон, а отдолу и превръзка, за така правя по време на път. Хем ми е по-сигурно, хем ако нямам време или не ми е удобно в тоалетната само вадя тампона и си използвам превръзката. Но определено недей да пиеш нищо. Ще е гадно, но ще мине =)
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си