- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гъбички под ноктите
Здравейте имам този проблем от около 2 години но не мога да се справя с него каквито и медикаменти да пробвам .
Първо проблема беше на един нокът след това стана на 4 ужасно ме нервират и ме е срам.
Моля ви кажете ми как да се справя защото не искам краката ми да станат като на дядо ми .
Имам същия проблем , но нямам кой знае какво подобрение .. Аз ги мазах с йод
Знам за салицилов спирт, че може да се ползва.
От апретака си вземи някакъв противогъбичен препарат, има ги много. Имаше един, който се прилага заедно със спирт, попитай фармацевта. Дръж краката си възможно най-чисти и СУХИ! При борбата с гъбички е изключително важно средата да не е влажна. Носи проветриви обувки. Наистина е неприятно, но можеш да си вземеш един от био-лаковете за нокти, тези с изцяло органични съставки, че да не си личи толкова оцветяването на нокътя, ако ходиш с отворени обувки. Намали сладкото и алкохола, най-вече не консумирай бира. Високите нива на кръвната захар са добре дошли за развитието на тея твари. И упоритост му е майката, махат се но с много упорство.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com