.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Коректор за зоната около очите

Работата е там, че независимо дали съм се наспала или не още от съвсем малка имам тъмни кръгове под очите (сенки) ..и смятам от сега нататък да ги прикривам с коректор..Чудя се какъв горе долу да си взема, затова ако може дайте своите предложения, уфф..просто ако може отговорете на въпросите долу:
    Ползвате ли? На коя фирма? Може ли снимка? От къде сте го купили?

Вземи си такава палитра с коректори,розовото е за под очите. http://static1.framar.bg/product/1-p...tori_61462.jpg (показвам ти г/д каква да е,сама ще избереш най-подходящата марка за себе си) . Използвам този коректор http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...hMzLF3RNp6FhXw и съм много доволна,а като цена не е скъп. На мен ми вършат перфектна работа,а пък ако са в комбинация - нямам думи! Успех!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тези палитри не вършат работа- ако ти си с жълтеникава кожа и сложиш розов коректор без нищо отгоре, да видим дали ще изглежда естествено.
    Аз ползвам Артдеко, имам и Wake me up на Римел, преди съм ползвала и Афинитон на Мейбълин/Манхатън(бъркам ги :Д). Римелският уж е специално за сенки под очите, покривността му е що-годе добра, ако не са ти много дълбоки сенките, би трябвало да ти е окей. Афинитонът е малко нетраен-след 4-5-6 часа започва да избледнява и не е много удачен вариант. Артдеко-то, обаче, няма нито едно минусче- пълно покритие, няма начин да избледнее, икономичен...
    Сподели с каква кожа си
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Цена на Артдеко-то?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    12-13лв.
    Everything changes, but beauty remains ...

моята кожа е по-светла, затова сенките си личат толкова добре -_- на лицето също е много светла, но не е чак такава бяла ;д а бе, едва ли някой ще ме разбере ;дд

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Тези палитри не вършат работа- ако ти си с жълтеникава кожа и сложиш розов коректор без нищо отгоре, да видим дали ще изглежда естествено.
    Аз ползвам Артдеко, имам и Wake me up на Римел, преди съм ползвала и Афинитон на Мейбълин/Манхатън(бъркам ги :Д). Римелският уж е специално за сенки под очите, покривността му е що-годе добра, ако не са ти много дълбоки сенките, би трябвало да ти е окей. Афинитонът е малко нетраен-след 4-5-6 часа започва да избледнява и не е много удачен вариант. Артдеко-то, обаче, няма нито едно минусче- пълно покритие, няма начин да избледнее, икономичен...
    Сподели с каква кожа си
    http://shopix.bg/%D1%84%D0%BE%D0%BD-...%D0%BD/artdeco да не би да говориш за това

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    абе, за под очите не се ли използва течен коректор?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от vampiresong Виж мнението
    моята кожа е по-светла, затова сенките си личат толкова добре -_- на лицето също е много светла, но не е чак такава бяла ;д а бе, едва ли някой ще ме разбере ;дд
    Аз те разбирам, същата съм :Д

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    http://parfumi-kozmetika.com/common/...-ADLLTSLQA.jpg
    От този съм доволна, но аз като цяло нямам голям проблем с тъмните кръгове.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И аз споделям твоята съдба,но за сега нищо не ми помага,купих си там някакъв коректор на орифлейм и ефекта е почти незабележим
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си