.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Много ми е интересно как би изглеждал бой между 15-годишни петлета! Това първо. Второ: нали не мислиш, че ще си с това момиче цял живот? Все някога нещата ще приключат. Трето: казала е, че е девствена, а на онзи е говорила, че ти е изневерила. Може да не е имала предвид сексуален контакт. Може да е било просто целувка, натискане, опипване, но не и истински секс.
    Трето: мисля, че наистина трябва да я скъсаш. Нищо лично към приятелката ти, но тя е още една малка пикла, която иска батковците да й тичат по дупето и тя да си мисли, че е голямата сърцеразбивачка. Да, тя иска да си има резерва, защото предвижда, че може да ти писне и да решиш, че имаш поне малко достойнство.
    И друг път съм писал в този форум: не позволявай да се стига до там, че гаджето ти да споделя с друго момче! Рамо, на което плаче, ще стане х*й, на който да седне! Като казвам "не позволявай", имам предвид да не допускаш, а не да й забраняваш директно. Това би било грешка.
    Четвърто(мисля, че го докарах): Ако бях на теб, репликата ми нямаше да е "Проблем ли има бе, паляк?" . Просто нямаше да има реплика! Щеше да има лабут! Да, тя може би ще ме зареже заради това, да може би най-малкото ще й падна в очите. Но ПОНЕ ЩЕ СЪМ СИ НАПРАВИЛ КЕФА ДА ИЗКРИВЯ СУРАТА НА КРЕТЕНА!!!
    Пето: От къде се пръкна паляка? Замислял ли си се? Защо ти предлага приятелство във Фейсбук? Защо те псува после? Защо й се омилква? От къде те е видял? И защо бе, сине майчин, приемаш приятелство на непознати и си споделяш с тях за гаджето ти??? Тъп ли си? Защо някой трябва да знае къде, дали и с кой пръст бъркаш на приятелката си? Тези неща (дори и не за бъркане, ами и само къде сте ходили) са лични и не се споделят с непознати!!!

Мерси! Мерси! И отново Мерси, че отдели време за мен! Оценявам го.. По начина по който пишеш и размишляваш може се каже, че си приличаме .. Не се обиждам за приятелката ми.. Знам тя си е пикла.. Още е малка (не че аз съм голям ама..) не си знае интересите..

Поздрави Мартин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си