Първоначално написано от
Smrazqvashta
Да, при примера с продавачката контакта се осъществява с цел - да си напазаруваш, както обясни и ти.
При тях целият процес се обезсмисля, според мен. За това и ги попитах, просто не разбирам поведението им, нито какво се опитват да постигнат с него. Използвах думата зависимост, защото мисля, че при тях тя е водеща и те са и като подчинени, без да влагат някакъв смисъл в поведението си. Нещо, като пристрастеност да изсипват агресията си един върху друг, без явен аргумент.
Мисля, че ти го обясни много по-правилно от мен. Контактите между тях събуждат емоции, които смятам, че ги контролират.
Е*авам се с него, не с теб.
Ш*баните ми теории не клонят към никъде. Какво ми се натягаш? Като човек ти зададох елементарен въпрос. Ако нямаш желание да отговориш - добре. Щом ви е приятно да се псувате, като пълните безхаберници - това е ваше право.
И като говорим за ш*бани лапешки теории, точно ти надали си човека, който може да използва определението "лапе" за мен, като дори съм по-голяма от теб. Както и да е. Остани си със здраве.