.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Съвет за татуировка

Здравейте, искам да си правя татус на ръката и по-точно на китката от вътрешната страна. Искам да пише ръкописно BULGARIA, но ме интересува на лявата или на дясната ръка ще бъде по-хубаво да си я направя и надписа на къде да гледа, към мен или към човекът срещу мен. Бих се радвал, ако повече хора изкажат мнение. Благодаря предварително.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мисля, че е доста глупаво, но ти си знаеш.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    "BULGARIA NAT SI4KO" ще е по яко!

Искам да си я направя, защото скоро ще заминавам далеч от нашата родина и то за доста дълго време. Целта ми е винаги да ми напомня от къде съм и какъв съм. Затова искам да пише само "BULGARIA" и то на английски, за да може всеки да види от къде съм. С риск да се повторя, къде мислите, че ще бъде най-добре на лявата или на дясната ръка и от къде да се чете надписа ?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    на дясната ръка
    попринцип повечето ги татуират така http://www.findyourtattoo.net/wp-con...For-Girls1.jpj ти си реши как ще е
    nigga stole my bike

На дясната ръка и да гледа към човека срещу теб Шрифта също трябва да е специфичен и ще стане яко

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ляво и да гледа към теб, нз твоя воля

Мега фен Аватара на tori
    Лява ръка, да е кйм теб и да е на латиница. Не е нужно всички да виждт от къде си, и без друго никой не го интересува.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си