- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам
Има едно момче с което сме си приятели,само че аз искам нещо повече от приятелство.И така на 16 съм ако има значение.Гледаме доста често и погледите ни доста често се засичат.Той не е от тези момчета които гледат краката или дупето на другите момичета и не флиртува със всяка.С мен си стои и говорим почти час за разни неща.Изслушва ме винаги и ми говори мило и ме гледа ,а аз направо се разтапям.Не съм го виждала с друго момиче да говори така и да стои толкова дълго.Напоследък изглежда е разбрал ,че го харесвам погледа ми ме е издал и ми говори как харесвал някакво момиче като следеше изражението ми и реакциата ми.Като го питах и коя е тя ,той ми каза ти я познаваш и се усмихна ,но не ми каза повече.Иска ми се да знам как да подходя и имам ли изобщо надежда с него ,защото много го харесвам и искам да съм с него...![]()
Ако излизате само двамата,целуни го за довиждане.
Ако не,покани го да излезете.
Пределно ясно е какво иска да ти каже.
Целуни го.
Точно това "ти я познаваш" ме навежда на мисълта че това момиче,може би си ти.![]()
Може би е срамежлив и се притеснява да ти признае това, за което всички се досетихме вече. Действай. Не се чуди.
Защо трябва да е педал? Може да не заглежда мадами в нейно присъствие, за да не го помисли за курвар.
Или просто не му допадат,но нека не обсъждаме момчето.Та към темата,ако искаш започни да му говориш с някакви намеци или като здравей и довиждане го целувай по бузката или нещо подобно.Може пък и да му намекнеш за твоите чувства и след това за неговите.Така поне ще бъдеш сигурна какво изпитва към теб и ако си имаш късмет може и да тръгнете.В разговора ще разбереш всичко,но не питай директно,защото ще се получи много странно се едно се интересуваш само от това .
Според мен, момичето си ти просто е притеснителен да ти го каже за това бъди ти по-смелата и направи първата крачка. Мисля, че няма да съжаляваш![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Ами за теб е говорил. Действай ! Може да го попиташ как се казва момичето примерно ..![]()
NissaN . Това, че не гледаш някои момичета в краката и дупетата не означава, че си педераст .. Означава, че за него е единствено момичето, което харесва .. Но нали знаеш, повечето момчета са като теб и мислят така .. затова според повечето това, че не ги заглежда не е редно .. Но всъщност не е така .. Но хора които мислят като теб няма как да го разберат)