Първоначално написано от
Tsukuda_Hiroshi
За разлика от останалите пишлигарчета тука, които се чудят как да го топнат и дали да им го топнат, ти говориш за нещо повече.
Приятелите ти и granger казват да я зарежеш. Аз пък казвам да не я. Принципно да, трябва да покажеш кой е мъжа. Трябва да имаш самоуважение и да не даваш на никого да те ползва за изтривалка, съгласен съм. Мисля си и друго - скапано е мацка на 20 да зависи от родителите си. Глупаво е! Има 18, може да прави каквото си иска. Те могат да й дадат съвет, но не и да й го налагат. В противен случай, това означава, че ТЯ им го позволява.
...А може и мадамата да няма друг избор. Защо не й покажеш другата страна на монетата? Защо не я направиш независима? На 25 каза, че си. Покани я да живее при теб, помогни й да си намери работа и да се самоиздържа. Не се дръж с нея като новия господар, дръж се с нея като с равна без значение дали живее под покрива ти! Никога не й казвай "Докато живееш тук, ще правиш каквото казвам", защото това ще те принизи на 1 ниво с техните.
Няма по-ценен подарък от свободата! А най-ценните подаръци даваме на хората, които са в сърцата ни.
Тя те обича! Никой не си тръгва разреван в дъжда, ако не го е еня! НО! В живота ни остават само хората, които искат да са там! Ако не искат, просто си отиват. Да, разкарал си я. Да осъзнал си грешката си. Може би е време да я поправиш, може би приятеля ти, а и granger бъркат, може би докато четеш този ми пост, тя чака да й звъннеш... Може би си идиот, че още не си го направил!!
Ако наистина искаш нещо - бори се за него! Не отстъпвай путкинската! Ами ако ТЯ е човека за теб, но ти си решил, че не си струва да се бориш за нея? Ако никога повече не срещнеш по-достоен човек за себе си? Ще се залъгваш със всяка следваща курва, че "тя е..."? Когато пред теб стои стена, не заобикаляй! Разбий я с главата си, ако ще това да е последното нещо, което ще направиш! Ако целта си струва, ако си сигурен, че искаш да я постигнеш, тогава не слушай никого, не чакай нищо, не си намирай оправдания! Хвърли се в битката за щастието си и ако трябва умри в нея, но не като страхливец, който чака някакви идиоти от форум да му дадат мнение (което едва ли ще послуша), а умри така, че когато околните разберат, да съжалят, че не са имали възможността да постигнат такава смърт като твоята!! ...Нали се сещаш, че умирачката тука е метафора за "провал"? Нямам предвид да се трепеш сериозно...
Fuck the forum, man! Get your girl back!!!