- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам.....
Тва с ревността прецаква много връзки, без да има основателни причини. Казваш ограничил си контактите си с всички жени - защо ? Ти приятели момичета нямаш ли ? Нямал нужда да контактува с други жени... ами представи си, че околните могат да бъдат и само приятели. И аз имам много колеги, много приятели, много познати, от много места... трябваше да съм зарязана сто пъти заради това ли ? Голям човек си. Да не говорим, че на 25 да не можеш да се докажеш отговорен човек пред родителите на некво момиче... или ония са много спрели или в повредата е в твоя телевизор. Техните й били по-важни... може и на 30 да е, не мисля че има причина ти да си по-важен. Родители са й - нормално. Да не говорим за тва да си играеш на иди ми дойди ми 5 пъти и да се опитваш да поправяш счупени неща. Продължи напред и намери момиче, което просто ще ти отговаря на стандартите. Аз в тази девойка не виждам вина, но не винаги хората си пасват, колкото и да се харесват. Успех
btw ... не знам.
dgdg
Тя ме караше да се чувствам несигурен ,а това ме е огорчавало много пъти, защото правех всичко за нея, но не и да я накрам да се почувства така . Изключвам скъсванията , защото в ония моменти ми идваше да си ударя главата в стената, защото винаги съм бил добър със всички, и винаги ми се качват на главата. А тя се опитваше да прави това, по този начин си разширяваше границите, за който се бяхме разбрали във връзката, да може да прави като другите момичета. На някаква приятелка и свършил на лицето, друга ходела с някви турци, трета обичала да ги сменя често като носни кърпички, четвърта се гримира като за хелуин. Тя неможеше да разбере, че да си себе си на моменти е най-правилно. Едно, че по този начин привличапе грешните хора около себе си, друго, че те й влияеха доста. Пред другите беше перфектната приятелка, а пред мен почна да си защитав принципите ? Та ние сме от един отбор, а тя ми беше станала враг ??????????? А не правех нищо друго освен да я обичам....
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !