.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Явно искаш нещо с визия.
    Че кой не иска? Всеки има различен вкус и разбирания за визия, ти явно мислиш, че визия е само когато си оскубан с розова тениска, ама не е.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Че кой не иска? Всеки има различен вкус и разбирания за визия, ти явно мислиш, че визия е само когато си оскубан с розова тениска, ама не е.
    Определено това не е визия! Това за мен е анти-визия! Но (за съжалениее- факт) е мода. Фитнесчето, дискотечката, бръсненето на краченцата... Не знам как тия не ползват и дамски превръзки!
    Ето още един интересен факт: чалга-фенките (да не кажа друга дума...) се лепят на горепосочената средностатистическа извадка, като мухи на... на лентите, дето ги закачаха в магазините през '90-те.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Определено това не е визия! Това за мен е анти-визия! Но (за съжалениее- факт) е мода. Фитнесчето, дискотечката, бръсненето на краченцата... Не знам как тия не ползват и дамски превръзки!
    Ето още един интересен факт: чалга-фенките (да не кажа друга дума...) се лепят на горепосочената средностатистическа извадка, като мухи на... на лентите, дето ги закачаха в магазините през '90-те.
    Това изглежда по някаква причина го приемаш твърде навътре. Не искам и да знам, макар че се досещам. Мисълта ми беше, че да - очевидно не е отговарял на нейните критерии, но защо веднага реши какви именно са те и веднага я заклейми като една от "чалга-фенките"?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си