- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна Поезия
значи все пак не се пишат само олигофрении...въпреки, че и това граничи малко, но пак... ;д
хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.хайтъри.хайтъри.хайтъ ри.хайтъри.хайтъри.хайтъри. хайтъри.хайтъри.хайтъри.ха търи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хейтъри*
Иначе има разлика, знам ама твоето не беше конструктивна критика, направо си беше "Не струваш."
В огромна грешка си. Когато нещо негово ми е харесвало съм си го казвала директно, както и когато не ми харесва. Това, че му споделих директно, че точно това негово произведение не ми харесва не ме прави хейтърка. Обективна съм. И нямам намерение да хвърлям ласкателства на някой, за да повдигам егото му без да е заслужено.
Вдъхнових се аз от темата на Митко,
който искам да удавя аз на плитко.
И дали ще мога аз да се изкажа,
стихоплетство да покажа.
Нека всички разберем
и дружно стих да създадем.
Благодаря
иначе, както казах - за да напишеш едно добро произведение (да нарисуваш една добра картина, да изиграеш добра партия шах), трябва да направиш два-три неуспешни опита, които не се харесват на повечето хора. А дори и добрите ти произведения няма да са угодни на всекиго.
Да не мислите, че известните автори успяват от първия път? Не забравяйте Фьодор достоевски, който в яростта си хвърля "калпавия" според него свой роман "Идиот" в пламъците и го пренаписва наново.
Чакай да пробвам и аз,
макар да не съм в час
със всичките му салтанати,
сватбите му, ракиени салати.
И май не стана нещо,
ама пък ми е горещо
под дупето макар на сянка,
ама след малко - седянка.
Иначе за мен най-трудно в поезията е да напипам математическия алгоритъм, на който да построя произведението си ^^
Продължавам във захлас,
нека видя кой е с нас.
Тори казват се нарича,
но в училището срича.
Иска тя от класната съвет,
ама май не става за....
Мерси, мерси. Много си мил днес.
БТВ, айде чал ви, хора. До довечера.
Смразяваща, ужасен ник.. никво изкуство нема се получи от теб.
Рекурсивно обхождане на дърво в дълбочина
В класа Tree<Т> e реализиран и методът TraverseDFS(), който извиква частния метод PrintDFS(TreeNode<T> root, string spaces), който обхожда дървото в дълбочина и извежда на стандартния изход елементите му, така че нагледно да се изобрази дървовидната структура чрез отместване надясно (с добавяне на интервали).
Алгоритъмът за обхождане в дълбочина (Depth-First-Search или DFS) започва от даден връх и се стреми да се спусне колкото се може по-надолу в дървовидната йерархия. Когато стигне до връх, от който няма продължение се връща назад към предходния връх. Алгоритъма можем да опишем схематично по следния начин:
1. Обхождаме текущия връх.
2. Последователно обхождаме рекурсивно всяко едно от поддърветата на текущия връх (обръщаме се рекурсивно към същия метод последователно за всеки един от неговите преки наследници).
Създаване на дърво
За да създаваме по-лесно дървета сме дефинирали специален конструктор, който приема стойност на връх и списък от поддървета за този връх. Така позволяваме подаването на произволен брой аргументи от тип Tree<T> (поддървета). При създаването на дървото за нашия пример използваме точно този конструктор и той ни позволява да онагледим структурата му.
Последно редактирано от Chacho : 08-05-2013 на 13:03
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре че аз поне бях съобразителен като си избирах ник.