.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Кога една връзка става сериозна?

След колко време една връзка може да се нарече "сериозна" според вас?

Мега фен Аватара на Chacho
    4 месеца
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Зависи от отношението и инициативата на участниците в нея. Защо трябва въобще да се определят такива подточки на връзката? Връзката си е връзка. Има я. Имам сериозна връзка за секс, как звучи само.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Изключително много зависи от хората. И от определението за "сериозна".

За някои сериозна е равно на моногамна, тоест, ако не си изневерявате, значи сте в сериозна връзка. Не зависи твърдо от времето - можеш една година да ходиш с някого, да кръстосвате кафетата и да се снимате за фейсбук, а може да ходите от 2 месеца, да коментирате развода на родителите ти, бъдещата почивка на морето и проблемите на брат ти с гаджетата :д

Според мен се вижда лесно, поне аз не съм изпадала в ситуация, в която да се чудя "ама то сериозно ли е или просто ме взима за мезе". Ето няколко фактора - ходила ли си у тях, запознавал ли те е с приятели, родители, колко време прекарвате заедно, имате ли "ваши нещица", които правите заедно - да гледате определен сериал, да спортувате заедно, да готвите, говорите ли си за бъдещето, където "бъдеще" не е равно на "айде утре на кино".

Сподели по-конкретна ситуация, ако желаеш.

А искам да попитам също след колко време връзка е най-добре да го запозная с родителите ми?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Ето няколко фактора - ходила ли си у тях, запознавал ли те е с приятели, родители, колко време прекарвате заедно, имате ли "ваши нещица", които правите заедно - да гледате определен сериал, да спортувате заедно, да готвите, говорите ли си за бъдещето, където "бъдеще" не е равно на "айде утре на кино".

Е по този начин как ще разбереш,че е сериозно това няма нищо общо ,че я е завел да спи в тях и са се запознали с родителите му или приятелите му и той прекарва повече време с нея или харесват еднакъв сериал,филм ,храна ,спортове и ги правят заедно не ги прави в сериозна връзка или най-малко говоренето за бъдещето.Може би преди това са били някакви критерии ,но определено момчетата или по -голямата част от момчетата ги правят тези неща с момичетата,не защото са им сериозни отношенията ,а просто по стечение на обстоятелствата или им е доста приятно заедно.

Една връзка е сериозна когато двамата го решат и поговорят за това,че ще бъдат моногамни и ще си вярват и т.н. Няма как някой да ти каже кога става една връзка сериозна ,говориш с човека и се разбирате дали ще са ви сериозни отношенията или не.

Цитирай Първоначално написано от butterflyyy Виж мнението
    А искам да попитам също след колко време връзка е най-добре да го запозная с родителите ми?
    5 месеца
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на feikk
    6 месеца => сватба
    dgdg

Banned Мега фен
    5 месеца,2 седмици,3 дена,21 часа, 54 минути, 3 секунди и 2 стотни.. сериозно ли ?
    ето това:

Изключително много зависи от хората. И от определението за "сериозна".

За някои сериозна е равно на моногамна, тоест, ако не си изневерявате, значи сте в сериозна връзка. Не зависи твърдо от времето - можеш една година да ходиш с някого, да кръстосвате кафетата и да се снимате за фейсбук, а може да ходите от 2 месеца, да коментирате развода на родителите ти, бъдещата почивка на морето и проблемите на брат ти с гаджетата :д

Според мен се вижда лесно, поне аз не съм изпадала в ситуация, в която да се чудя "ама то сериозно ли е или просто ме взима за мезе". Ето няколко фактора - ходила ли си у тях, запознавал ли те е с приятели, родители, колко време прекарвате заедно, имате ли "ваши нещица", които правите заедно - да гледате определен сериал, да спортувате заедно, да готвите, говорите ли си за бъдещето, където "бъдеще" не е равно на "айде утре на кино".

Сподели по-конкретна ситуация, ако желаеш.

Зависи от хората - 3-4 месеца и си показва дали ще го бъде или не. А минете ли 1 година и нещата ако вървят - не ги прецаквай , защото боли много после....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

аз нашите ги запознах с него още през първия месец

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Зависи от хората, но за мен е вече сериозно, ако сме прекарали повече от 3-4 месеца заедно.
    Може би и ако вече сме се запознали с родителите и приятелите на другия.

Иначе зависи от много неща като бъдещи планове, намеренията ни и т.н.
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Е по този начин как ще разбереш,че е сериозно това няма нищо общо ,че я е завел да спи в тях и са се запознали с родителите му или приятелите му и той прекарва повече време с нея или харесват еднакъв сериал,филм ,храна ,спортове и ги правят заедно не ги прави в сериозна връзка или най-малко говоренето за бъдещето.Може би преди това са били някакви критерии ,но определено момчетата или по -голямата част от момчетата ги правят тези неща с момичетата,не защото са им сериозни отношенията ,а просто по стечение на обстоятелствата или им е доста приятно заедно.

Една връзка е сериозна когато двамата го решат и поговорят за това,че ще бъдат моногамни и ще си вярват и т.н. Няма как някой да ти каже кога става една връзка сериозна ,говориш с човека и се разбирате дали ще са ви сериозни отношенията или не.
    Пхах, да бе да.

Една връзка става сериозна от само себе си с времето или с вложените намерения и усилия в нея, а не с малоумен разговор от типа на "Ма хайде да си вярваме и да сме си сериозни". Впрочем, нищо не каза. Какво значи "сериозни отношения"? Малко обясни "сериозна връзка" посредством "сериозни отношения".

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм ... точно пък на мъжете/момчетата им е по-трудно да заговорят за ''нас'' в бъдеще ( като бъдеще се няма предвид 5-6 месеца ) а това се разбира от разговорите.. ако казва ''нас,ние,ще направИМ еди какво си, еди кога си'' тогава показва някой неща...
    а и не знам колко глупав трябва да си,че да изтърсиш от нищото ''от днеска връзката ни е сериозна,точка''

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Когато се събудиш сутрин и установиш, че имаш четка за зъби в апартамента на гаджето.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Сериозността на връзката не се измерва с продължителността ѝ във времето. Нито пък с обсъждане на бъдещето, наблягам на "обсъждане", "разговори" и т.н. Връзката придобива сериозност, когато вместо (в повечето случаи)празните приказки, се набляга на действията. Въпреки това, връзка под 3 месеца в никакъв случай не бих я нарекла сериозна(дори и в нея да се кроят планове за бъдещето, да се познават родителите и т.н.). От друга страна една връзка може и да продължи 1-2 години и да не е сериозна(по мойте стандарти).

Ама, ако една женица не сготви на мъжа си поне веднъж - то това не е сериозна връзка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ама, ако една женица не сготви на мъжа си поне веднъж - то това не е сериозна връзка.
    Че аз съм пред олтара направо :ДД

Но съм съгласна, впрочем. :д
    И за четката за зъби.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Имах връзка, която беше 6 месеца и се оказа несериозна - приключи с раздяла.
    Сегашната ми връзка започна преди 2 години, а стана сериозна още след първия месец.
    Прави си изводите!

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    зависи от хората
    ESL !!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Всеки, който пише тук, няма да е зле първо да каже какво разбира под "сериозна''. Не кога става връзката сериозна, а какво точно означава да е сериозна.
    Защото аз никога не започвам връзка с мисълта, че може и да приключи след седмица-две. Винаги съм с мисълта, че нещата са сериозни. Отношенията се градят с времето, както и доверието, взаимните планове за бъдещето и т.н. и т.н.
    Антоним на сериозни отношения не ми звучи правилно да са несериозни. Тогава се чудя с каква нагласа може да започне една връзка, като изключим надеждата. Не го разбирам това.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Всеки, който пише тук, няма да е зле първо да каже какво разбира под "сериозна''.
    4 месеца

Пхах, да бе да.

Една връзка става сериозна от само себе си с времето или с вложените намерения и усилия в нея, а не с малоумен разговор от типа на "Ма хайде да си вярваме и да сме си сериозни". Впрочем, нищо не каза. Какво значи "сериозни отношения"? Малко обясни "сериозна връзка" посредством "сериозни отношения".
    Ама чакай бе даден мъж като е влюбен в момичето мислиш ли ,че му пука дали ще я запознае с родителите си или с някакви разговори ,би го направил защото на момичето би й харесало.Много ми пука дали ще се запозная с родителите й или не ,аз не се обвързвам с тях ,а с нея.Те нещата си се усещат като са сериозни ,не е нужно да говорим за бъдещето си ,защото никой не знае какво ще се случи ,никой не е господар на съдбата си ,защото аз мога да кажа "да бебчо искам да заминем след 2 месеца заедно на почивка,искам да живеем заедно за в бъдеще",ама каква е гаранцията ,че това не са празни думи и че след 1 месец няма да се случи нещо друго и ще се разделим и тя ще каже "той ми обещаваше и говореше разни неща,а сега ме излъга " ,защо да даваш празни обещания на някого ? ;]

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    За мен връзката е сериозна когато осъзнаете, че не само имате желание, но и нужда да се виждате. Когато гаджето ти стане приятел, можете (и най-вече искате) да си споделяте, подкрепяте се, разбирате се и т.н. Ако се е стигнало до такъв момент мисля, че никой от двама ви не би се чудил дали е сериозно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ама чакай бе даден мъж като е влюбен в момичето мислиш ли ,че му пука дали ще я запознае с родителите си или с някакви разговори ,би го направил защото на момичето би й харесало.Много ми пука дали ще се запозная с родителите й или не ,аз не се обвързвам с тях ,а с нея.Те нещата си се усещат като са сериозни ,не е нужно да говорим за бъдещето си ,защото никой не знае какво ще се случи ,никой не е господар на съдбата си ,защото аз мога да кажа "да бебчо искам да заминем след 2 месеца заедно на почивка,искам да живеем заедно за в бъдеще",ама каква е гаранцията ,че това не са празни думи и че след 1 месец няма да се случи нещо друго и ще се разделим и тя ще каже "той ми обещаваше и говореше разни неща,а сега ме излъга " ,защо да даваш празни обещания на някого ? ;]
    За родителите може би си прав, аз съм доста субективна тук. За мен е голяма работа тази среща. Аз съм познавала родителите на всичките ми гаджето, многократно съм била у тях и сме си говорили и т.н., но сегашният ми приятел е първият, който запознавам с нашите, идва вкъщи на вечеря или за да се помоткаме.

Но за това удебеленото няма да се съглася. Начи, първо, СЪДБАТА си е малко гръмко, когато говорим за една връзка. Второ, ЛИЧНО от теб зависи дали ще се разделиш с някого или не, не от Бог, висша сила или на баба ти хвърчилото.
    Ако за теб почивка след два месеца е бъдеще, което не можеш да обещаеш, не виждам на каква сериозна връзка се надяваш.
    Всяко нормално момиче ще се сети, че нищо сигурно няма и няма да те обвини, че няма да ходите на море, след като сте скъсали.

Хохи, и аз съм така, никога не започвам връзка с идеята "миии, ще си правим кефа, пък квото стане".

Гоше, как ще пестиш за къща с жена си тогава, бре?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си