Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Пхах, да бе да.

Една връзка става сериозна от само себе си с времето или с вложените намерения и усилия в нея, а не с малоумен разговор от типа на "Ма хайде да си вярваме и да сме си сериозни". Впрочем, нищо не каза. Какво значи "сериозни отношения"? Малко обясни "сериозна връзка" посредством "сериозни отношения".
Ама чакай бе даден мъж като е влюбен в момичето мислиш ли ,че му пука дали ще я запознае с родителите си или с някакви разговори ,би го направил защото на момичето би й харесало.Много ми пука дали ще се запозная с родителите й или не ,аз не се обвързвам с тях ,а с нея.Те нещата си се усещат като са сериозни ,не е нужно да говорим за бъдещето си ,защото никой не знае какво ще се случи ,никой не е господар на съдбата си ,защото аз мога да кажа "да бебчо искам да заминем след 2 месеца заедно на почивка,искам да живеем заедно за в бъдеще",ама каква е гаранцията ,че това не са празни думи и че след 1 месец няма да се случи нещо друго и ще се разделим и тя ще каже "той ми обещаваше и говореше разни неща,а сега ме излъга " ,защо да даваш празни обещания на някого ? ;]