.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Е по този начин как ще разбереш,че е сериозно това няма нищо общо ,че я е завел да спи в тях и са се запознали с родителите му или приятелите му и той прекарва повече време с нея или харесват еднакъв сериал,филм ,храна ,спортове и ги правят заедно не ги прави в сериозна връзка или най-малко говоренето за бъдещето.Може би преди това са били някакви критерии ,но определено момчетата или по -голямата част от момчетата ги правят тези неща с момичетата,не защото са им сериозни отношенията ,а просто по стечение на обстоятелствата или им е доста приятно заедно.

Една връзка е сериозна когато двамата го решат и поговорят за това,че ще бъдат моногамни и ще си вярват и т.н. Няма как някой да ти каже кога става една връзка сериозна ,говориш с човека и се разбирате дали ще са ви сериозни отношенията или не.
    Пхах, да бе да.

Една връзка става сериозна от само себе си с времето или с вложените намерения и усилия в нея, а не с малоумен разговор от типа на "Ма хайде да си вярваме и да сме си сериозни". Впрочем, нищо не каза. Какво значи "сериозни отношения"? Малко обясни "сериозна връзка" посредством "сериозни отношения".

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пхах, да бе да.

Една връзка става сериозна от само себе си с времето или с вложените намерения и усилия в нея, а не с малоумен разговор от типа на "Ма хайде да си вярваме и да сме си сериозни". Впрочем, нищо не каза. Какво значи "сериозни отношения"? Малко обясни "сериозна връзка" посредством "сериозни отношения".
    Ама чакай бе даден мъж като е влюбен в момичето мислиш ли ,че му пука дали ще я запознае с родителите си или с някакви разговори ,би го направил защото на момичето би й харесало.Много ми пука дали ще се запозная с родителите й или не ,аз не се обвързвам с тях ,а с нея.Те нещата си се усещат като са сериозни ,не е нужно да говорим за бъдещето си ,защото никой не знае какво ще се случи ,никой не е господар на съдбата си ,защото аз мога да кажа "да бебчо искам да заминем след 2 месеца заедно на почивка,искам да живеем заедно за в бъдеще",ама каква е гаранцията ,че това не са празни думи и че след 1 месец няма да се случи нещо друго и ще се разделим и тя ще каже "той ми обещаваше и говореше разни неща,а сега ме излъга " ,защо да даваш празни обещания на някого ? ;]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ама чакай бе даден мъж като е влюбен в момичето мислиш ли ,че му пука дали ще я запознае с родителите си или с някакви разговори ,би го направил защото на момичето би й харесало.Много ми пука дали ще се запозная с родителите й или не ,аз не се обвързвам с тях ,а с нея.Те нещата си се усещат като са сериозни ,не е нужно да говорим за бъдещето си ,защото никой не знае какво ще се случи ,никой не е господар на съдбата си ,защото аз мога да кажа "да бебчо искам да заминем след 2 месеца заедно на почивка,искам да живеем заедно за в бъдеще",ама каква е гаранцията ,че това не са празни думи и че след 1 месец няма да се случи нещо друго и ще се разделим и тя ще каже "той ми обещаваше и говореше разни неща,а сега ме излъга " ,защо да даваш празни обещания на някого ? ;]
    За родителите може би си прав, аз съм доста субективна тук. За мен е голяма работа тази среща. Аз съм познавала родителите на всичките ми гаджето, многократно съм била у тях и сме си говорили и т.н., но сегашният ми приятел е първият, който запознавам с нашите, идва вкъщи на вечеря или за да се помоткаме.

Но за това удебеленото няма да се съглася. Начи, първо, СЪДБАТА си е малко гръмко, когато говорим за една връзка. Второ, ЛИЧНО от теб зависи дали ще се разделиш с някого или не, не от Бог, висша сила или на баба ти хвърчилото.
    Ако за теб почивка след два месеца е бъдеще, което не можеш да обещаеш, не виждам на каква сериозна връзка се надяваш.
    Всяко нормално момиче ще се сети, че нищо сигурно няма и няма да те обвини, че няма да ходите на море, след като сте скъсали.

Хохи, и аз съм така, никога не започвам връзка с идеята "миии, ще си правим кефа, пък квото стане".

Мега фен Аватара на Chacho
    Гоше, как ще пестиш за къща с жена си тогава, бре?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако за теб почивка след два месеца е бъдеще, което не можеш да обещаеш, не виждам на каква сериозна връзка се надяваш.
    Нарочно го изваждам от контекста. Напомни ми как наскоро един познат ми разказа как приятелката му го зарязала (заедно са от година и половина или повече)по следната причина: родителите на момичето нещо и спряли парите за заслуги и тя му искала 2лв от последните му три(той се издържа сам) за тоталната простотия. След като той и ги отказал, тя скъсала с него, защото не се чувствала сигурна с него и не виждала какво бъдеще могат да имат при тия обстоятелства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си