- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една голяма грешка...
![]()
Казвам че тук има доста дечковци който не мислят правилно ако ме разбирате ...А иначе че аз съм постъпил детски си е така аз си го признавам,НО всеки в този живот е постъпвал за нещо си няма значение точно в коя област на живота по детски начин дори и на 30-40 години да е
има разлика и друго АЗ съм съгласен с всички мнения не искам само положителни бори се,даже е по хубаво да чуеш лошото но да е истина от колкото лъжа с която само да се замаже положението,просто знам по принцип какво ще кажат 70% от хората за това казах още предварително отрицателни коментари да не пишат тъй като с нищо не се съдейства.За това съм създал темата за да чуя мнения с който може да ми се помогне.Нали така "приятели" всеки човек когато търси съвет,помощ иска да получи съвет с който да успее,а не да му натискаш още главата надолу и да му теглиш 10 майни,ам не се и учудвам в България е така много философи ти искаш съвет те те разпъват на кръст.пфф А относно дали е имала хубави моменти с мен да имали сме и тоо много но тва е вече част от личният ми(ако щете интимният ми живот го наречете) както и неиният и не мисля че ви влиза в работата да разказвам и описвам колко сме били щастливи и така нататък (казах че сме се обичали много) тва е .Благодаря ви ! Ако има нещо хубаво да се случи по нататък в тази тема или да стане интересна дискусия както за моята тема така и за някои други с тяхни подобни ще се радвам и нека да продължи,ако ли не и ще се дракаме още моля модератори да изтрият темата!
Не съвсем, всеки е индивидуален и мисли по различен начин. Отделен е въпроса, дали си достатъчно интелигентен,за да се пречупиш през тяхната призма.Казвам, че тук има доста дечковци, които не мислят правилно, ако ме разбирате
maDamn
аз имах предвид,че и сега постъпваш детски... егоистично.. ако наистина я обичаш би трябвало да разбереш,че от теб хубаво не е видяла и просто да искаш да е щастлива колкото и банално да звучи
каза,че си се държал гадно,това означава,че през повечето време е било така,което означава,че не сте били чак толкова ''щастливи'' в момента се хващаш като удавник за сламка щото просто не искаш да разбереш,че трябва да я оставиш.. а и щом е решила,че не иска да сте заедно и те реже така при всеки опит това означава,че за нея да и е хубаво значи повече от просто хубав секс
още нещо детско - отрицателен коментар за тебе значи дракане и заяждане,вземи порасни бе човек
Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-26-2013 на 16:55
И аз мразя хора, който си мислят, че като съжалят всичко им е простено. Съжалението ти е просто едно лайно... с извинение. И аз да съм няма да се върна при такъв човек. Както един приятел казва - "бутни ме ти в гроба, пък после ми се извинявай.."
Я се замисли след такава постъпка как може някой да ти се довери втори път? После пак да го заплашваш..? Може и да не го направиш, но въпросния човек винаги ще има страх, няма никога да се отпусне.
Бъди мъж и остави момичето да си живее живота!
Имам един фр. кадето имаше подобен проблем заплашваше я по телефона беше си снимал кура и и го прати с ММС и тя подаде жалба в полицията дза тормоз.Остави момичето на мира да си не навлечеш проблеми.Просто изказвам мнение.
Виж сега не прочетох всички коментари,но ще ти кажа само едно.Направил си толкова много неща,които са непоправими и неща за които едно момиче ще ти прости след години или може би никога.Една жена не се ли държиш добре с нея по-добре я забрави,но тъй като аз съм момиче ще ти кажа само едно и то е отиди при нея и и се извини.Ако трябва и се съгласи поговорете,но ще е трудно.Опитай още веднъж да си я върнеш,ако и тогава не стане по-добре я забрави.Ще си намериш друга,но внимавай какво говориш.Извини и се,обясни и,че не си знаел какво губиш,че си разбрал що за грешка си направил и така,но ако не ти повярва или не иска да се върне при теб няма защо да и се сърдиш.Все пак ти си я накарал да се страхува от теб и сега искаш да ти се довери,защото може да си помисли аз като се върна при него той пак ще направи същото.За това помисли добре и реши какво да направиш.Ако съм ти била полезна ще се радвам.
не се отказвай не ги слушай тъпите кучки, накарая я да се видите, повече слушай от колкото говори , не я налазвай, след това се прави една седмица на луд не и пиши не и отговарай и на следващата тя сама ще те потърси и ще има в остата
еми не е достойно да се откажеш след като си сбъркал, нали знаеш лошите неща ме правят по добър човек
недостойно е да не простиш
Последно редактирано от insprbL : 08-26-2013 на 12:22 Причина: хуявпоткатанатая
Има смисъл бори се още за нея. Да наистина си я наранил твърде много , но никога не се отказвай надеждата умира последна. Ходи в града , който живее, чакай я пред тях , ако можеш всеки ден макар и да не те иска , според мен ако наистина те обича все един ден ще ти се обади все ще ти каже нещо не се отказвай!![]()
Минала е година. Щом не те е потърсила до сега и ти игнорира всичките опити за контакт с нея - няма да стане. Ако имаше някви надежди, щяхте да се чуете още на първия-втория месец, НО ТОВА Е ГОДИНА. Тя по всякакъв начин се опитва да те разкара от живота си, пък и вече го е направила и като гледам продължава да го прави. Постави се на нейно място.
Представи си, че си бил с момиче, което те е унижавало, заплашвало как ще покаже снимки на приятелките си да те видят на кво приличаш, как за нищо не ставаш, как целия град ще разбере за теб, разгонила ти е фамилията от всякъде, бил си в депресии и глупости заради нея в продължение на месеци. СЕРИОЗНО ЛИ ЩЕ ИСКАШ ДА СЕ ВИДИШ С ТОЯ ЧОВЕК ОТНОВО? Да преминеш през тия лайна за пореден път? Едва ли изпитва нещо повече от омраза и отвращение към теб.
Стегни се. Остави момичето, най-вероятно е щастлива и не иска да си спомня " твоята детинска грешка" .. Пък и да я спечелиш, всеки път като те погледне ще се сеща как си я изнудвал, това ли искаш ?![]()