- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една голяма грешка...
![]()
Казвам че тук има доста дечковци който не мислят правилно ако ме разбирате ...А иначе че аз съм постъпил детски си е така аз си го признавам,НО всеки в този живот е постъпвал за нещо си няма значение точно в коя област на живота по детски начин дори и на 30-40 години да е
има разлика и друго АЗ съм съгласен с всички мнения не искам само положителни бори се,даже е по хубаво да чуеш лошото но да е истина от колкото лъжа с която само да се замаже положението,просто знам по принцип какво ще кажат 70% от хората за това казах още предварително отрицателни коментари да не пишат тъй като с нищо не се съдейства.За това съм създал темата за да чуя мнения с който може да ми се помогне.Нали така "приятели" всеки човек когато търси съвет,помощ иска да получи съвет с който да успее,а не да му натискаш още главата надолу и да му теглиш 10 майни,ам не се и учудвам в България е така много философи ти искаш съвет те те разпъват на кръст.пфф А относно дали е имала хубави моменти с мен да имали сме и тоо много но тва е вече част от личният ми(ако щете интимният ми живот го наречете) както и неиният и не мисля че ви влиза в работата да разказвам и описвам колко сме били щастливи и така нататък (казах че сме се обичали много) тва е .Благодаря ви ! Ако има нещо хубаво да се случи по нататък в тази тема или да стане интересна дискусия както за моята тема така и за някои други с тяхни подобни ще се радвам и нека да продължи,ако ли не и ще се дракаме още моля модератори да изтрият темата!