Първоначално написано от
momcheto1
Здравейте ще кажа моята история и бих искал съвет,мнение та така-Имах връзка с едно момиче от друг град няколко месеца продължи тя.Накрая скъсахме поради това че се държах като глупак обичах я много но в същото време се държах доста зле...накрая тя ме остави и аз направих може би най-голямата грешка обиждах я заплашвах я с някакви снимки(сетете се какви) и след доста караници спряхме да поддържаме всякакви вид контакт изгуби се...много я нараних.Това се случи преди доста време може би година мина но още я обичам и ми липсва искам да си я върна ....неми се говорят сега колко сам сгрешил това онова ...просто искам съвет как да я спечеля отново при положение че при всеки опит да и пиша получавам блок дори не иска да чува за мен което е е нормално ...дано ми помогнете и нека да пишат хора които би трябвало да знаят какво ми е да са били в моята ситуация а не хора които само критикуват от сорта каквото сам си направиш никои не може да ти го направи ,сам си си виновен.Така накратко разказах историята не сам задълбочавал много дано сте ме разбрали.И ВИ МОЛЯ ДА ПИШАТ САМО ХОРА КОЙТО МОГАТ ДА МИ ДАДАТ СЪВЕТ С КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ ДИАЛОГ,А НЕ КОЙТО САМО КРИТИКУВАТ И ОБИЖДАТ!БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В ДИСКУСИЯТА!