- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо в днешно време е толкова трудно да намериш интелигентни хора в интернет.
Абе седя си в уинка(абе и ти, баш там ще търсиш умни хора) и съм влязъл в на някаква дебелана канала(а пък не ми харесват), чета чата с мъка, щото видиш ли, никой не е чувал за кирилица, задавам им аз на групичката от чатъри елементарен въпрос, който може доста да се дискутира, ма видиш ли, всички мълчат и не могат да реагират, негнах ги всички и натиснах кикса, та цялата работа е че последно време нещо ни моа да намеря хора с които да си говоря, малък град, свикна ли сме да се гледаме и не знаем к'во да си кажем.
Кофти. Еби му майката. Вие как сте кофаджии ?
В такива ситуации прибягвам до Cleverbot. Поне е грамотен
Omegle е по-голяма трагедия...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
иначе причината е желанието за подражание. Още в ранна детска възраст по-общителните и харизматичните деца са популярни.. Те рядко са интелигентни, или пък са, но в процеса на растеж затъпяват - видиш ли, аз съм обичан, това ми стига, не ми трябва да знам, да научавам повече. Не използват много усилено мозъка си, а той, като всеки друг мускул, закърнява". Умните деца не им обръщат внимание, понякога го правят, но после се осъзнават.
Има обаче една така наречена "средна класа" деца (най-многобройната), които винаги стоят в неизвестност (и то, разбира се, от другите средняги). Ясно е вече - искат да са като популярните си връстници, но нямат техните красота и чар => вземат тяхното поведение, присламчват се към тях, един вид "позволявайки" им да са по-умни от тях и да ги "управляват".
Така се взема един начин на поведение и се прилага върху всички.
Последно редактирано от dimitar., : 07-25-2013 на 20:54
а тези най-горе са неграмотни и глупави ;д
Какъв е този сайт 'уинк'? Импулс 2.0 ? ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Несъгласен съм. В интернет е обикновено много по-лесно, отколкото ирл. Особено на някои определени места, например това: http://lesswrong.com/
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Защото интернет привлича най-вече два вида хора:
1. правещи се на много популярни, позиращи във ФБ
2. интровертни дето се мислят за много вещи по всички въпроси и интелигентни, а са пълни комплексари.
Най-свестните хора, които познавам не пишат по форуми и рядко висят в нета.
Явно 2-рите, за да влиза и да изказва мнение. Всеки с мнение е от 2-рия тип.
Още един представител на едноклетъчните.
n00bs
Полуклетъчните*
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е трудно, достатъчно е да знаеш къде да ги търсиш.
Не може да отидеш в аптека и да си купиш хляб.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Значи ако не ходиш по купони, не си готин? Каква е дефиницията ти за готин?
n00bs
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не, готини са тези които НЕ използват Интернет всеки ден (освен ако не е на работа).
Но какво да говориш на това поколение от интернет лумпени.