- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стилът ми на обличане
Здр! Аз се обличам по-различно от момичетата около мен. Те носят поли, рокли, накичени сандали и розови блузи с паети, а аз дънки, високи кецове и черни тениски с щампите на любимите ми групи. Момчетата от моето обкръжение нищо не ми казват, но някои момичета ми викат "Ти се обличаш като момче, искаш ли да ти дам по-женствени дрехи", "Абе остави я то тя е метълка не я ли виждаш" или пък казват на момчетата е вземете от нея дрехи на заем. Мн се дразня, защото аз не обсъждам дрехите им или това, че слушат Джъстин Бийбър или 1D. Също много ми се подиграват за това, че не ям месо. Как да ги накарам да спрат и какво да правя?
Яж месо?
Аз не искам да позирам и парадирам със стила който слушам, защото има хора които дори мен самата дразнят с голямото си парадиране, а аз не ям месо заради здравословни проблеми.
Няма да спрат, ти спри да ги слушаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И откога това, че се грижиш за тялото си, е причина за подигравка, подяволите?
Ами ако те интересува мнението на околните по-добре се откажи. Аз от отдавна съм малко по-различен от хората в моя град, но съм свикнал да ме гледат на криво, да ме разпитват, свикнал съм на подигравателните подмятания и просто игнорирам всичко отрицателно около мен.. Не можеш да накараш хората да спрат да говорят за теб, защото така са устроени хората, които са прекалено тъпи или страхливи да бъдат индивидуални и се приобщават към стадото. Small minds.. Но на теб винаги може да спре да ти пука, а ако не може винаги можеш да станеш овца и да се присъединиш към стадото. It's your choise..
Само да споделя, че има огромно значение как се обличаш. Има огромна разлика между това: http://24.media.tumblr.com/2e58a56f1...uu6lo1_500.jpg и просто да обуеш едни дънки, да навлечеш тениската на Kiss, която да е с 5 размера по-голяма и високия конвърс. Тази "модна тенденция" я наблюдавам при по-голямата част от метълките и не е хич приятно..
Хах...като спре да ти пука дори няма да забелязваш червеите около себе си.
Можеш само да се радваш, че не си като тях.![]()
nigga stole my bike
Не мисля,че трябва да ти пука какво мислят всички за теб.Наблегни на това какво мислят близките ти.Като малка много харесвах розовото и едно момиче,с което се бях скарала започна да ми се бъзика.Ако ще те успокои,вече никой не помни за това.Всичко е временно.Хората никога няма да са доволни,каквото и да правиш!Защо като ти се пошегуват не кажеш,че ти си се харесваш примерно?По този начин ще покажеш,че не ти пука и те все някога ще престанат.Не си мисли,че само ти се обличаш така,има много други момичета,които също го правят.Обличай се както се харесваш и не позволявай на другите да ти казват какво да правиш!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не им обръщай внимание. Не може всички да сме еднакви.. Всеки си има свой стил и щом на теб ти харесва така какво лошо има?Аз също нося поли, рокли, накичени сандали и слушам 1D ама си имам приятелки, които се обличат като теб. На мен такива неща не ми правят впечатление. Просто се научи да не им обръщаш внимание. А за това с месото и какво от това, че не ядеш месо?? Аз също не ям и всички го знаят, но никой не ми се е смял или подигравал
До сега не бях чувала някой да се подиграва за такова нещо.
![]()
![]()
Мразя хора, които се стараят и парадират с това, че са различни.
Толкова сте различни, че не осъзнавате колко сте еднакви.
Всеки има собствено мнение за външния си вид. Каквото харесваш това обличаш (: Какво мислите за Pastel grunge? :3
Не слушай другите какво ти говорятВажното е ТИ сама да се харесваш и да бъдеш себе си! Щом на теб ти харесва така да се обличаш - прави го, без да ти пука за мнението на останалите. Добре е, че не си като тях.
И аз за пръв път чувам на някой да му се подиграват, че не яде месо.![]()
докато всички продължавате да слушате това, което ви казват, ще е така.
Ти да не плащаш данък обществено мнение?? Хич да не ти пука, обличай се както си искаш и не се притеснявай!![]()