.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Стилът ми на обличане

Здр! Аз се обличам по-различно от момичетата около мен. Те носят поли, рокли, накичени сандали и розови блузи с паети, а аз дънки, високи кецове и черни тениски с щампите на любимите ми групи. Момчетата от моето обкръжение нищо не ми казват, но някои момичета ми викат "Ти се обличаш като момче, искаш ли да ти дам по-женствени дрехи", "Абе остави я то тя е метълка не я ли виждаш" или пък казват на момчетата е вземете от нея дрехи на заем. Мн се дразня, защото аз не обсъждам дрехите им или това, че слушат Джъстин Бийбър или 1D. Също много ми се подиграват за това, че не ям месо. Как да ги накарам да спрат и какво да правя?

anonymous895156
    Guest
    Яж месо?

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    И от кога метълките носят кецове, подяволите?

Аз не искам да позирам и парадирам със стила който слушам, защото има хора които дори мен самата дразнят с голямото си парадиране, а аз не ям месо заради здравословни проблеми.

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма да спрат, ти спри да ги слушаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И откога това, че се грижиш за тялото си, е причина за подигравка, подяволите?

Just ignore them...

Голям фен Аватара на nevermind...
    Ами ако те интересува мнението на околните по-добре се откажи. Аз от отдавна съм малко по-различен от хората в моя град, но съм свикнал да ме гледат на криво, да ме разпитват, свикнал съм на подигравателните подмятания и просто игнорирам всичко отрицателно около мен.. Не можеш да накараш хората да спрат да говорят за теб, защото така са устроени хората, които са прекалено тъпи или страхливи да бъдат индивидуални и се приобщават към стадото. Small minds.. Но на теб винаги може да спре да ти пука, а ако не може винаги можеш да станеш овца и да се присъединиш към стадото. It's your choise..

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Ами ако те интересува мнението на околните по-добре се откажи. Аз от отдавна съм малко по-различен от хората в моя град, но съм свикнал да ме гледат на криво, да ме разпитват, свикнал съм на подигравателните подмятания и просто игнорирам всичко отрицателно около мен.. Не можеш да накараш хората да спрат да говорят за теб, защото така са устроени хората, които са прекалено тъпи или страхливи да бъдат индивидуални и се приобщават към стадото. Small minds.. Но на теб винаги може да спре да ти пука, а ако не може винаги можеш да станеш овца и да се присъединиш към стадото. It's your choise..

то и при мен е така. Особено откакто имам лилави кичури. А пък с какво възмущение ме гледат като облека тениската си с надпис fuck them или с щампата на Kiss.

Само да споделя, че има огромно значение как се обличаш. Има огромна разлика между това: http://24.media.tumblr.com/2e58a56f1...uu6lo1_500.jpg и просто да обуеш едни дънки, да навлечеш тениската на Kiss, която да е с 5 размера по-голяма и високия конвърс. Тази "модна тенденция" я наблюдавам при по-голямата част от метълките и не е хич приятно..

Хах...като спре да ти пука дори няма да забелязваш червеите около себе си.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Можеш само да се радваш, че не си като тях.
    nigga stole my bike

Не мисля,че трябва да ти пука какво мислят всички за теб.Наблегни на това какво мислят близките ти.Като малка много харесвах розовото и едно момиче,с което се бях скарала започна да ми се бъзика.Ако ще те успокои,вече никой не помни за това.Всичко е временно.Хората никога няма да са доволни,каквото и да правиш!Защо като ти се пошегуват не кажеш,че ти си се харесваш примерно?По този начин ще покажеш,че не ти пука и те все някога ще престанат.Не си мисли,че само ти се обличаш така,има много други момичета,които също го правят.Обличай се както се харесваш и не позволявай на другите да ти казват какво да правиш!

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Яж месо?
    Да си чувал за думата "вегетарианец"?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от JusttMee_16 Виж мнението
    Да си чувал за думата "вегетарианец"?
    http://www.youtube.com/watch?v=wdX8y_xkz14
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Не им обръщай внимание. Злобни индивиди.

Не им обръщай внимание. Не може всички да сме еднакви.. Всеки си има свой стил и щом на теб ти харесва така какво лошо има? Аз също нося поли, рокли, накичени сандали и слушам 1D ама си имам приятелки, които се обличат като теб. На мен такива неща не ми правят впечатление. Просто се научи да не им обръщаш внимание. А за това с месото и какво от това, че не ядеш месо?? Аз също не ям и всички го знаят, но никой не ми се е смял или подигравал До сега не бях чувала някой да се подиграва за такова нещо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мразя хора, които се стараят и парадират с това, че са различни.
    Толкова сте различни, че не осъзнавате колко сте еднакви.

Всеки има собствено мнение за външния си вид. Каквото харесваш това обличаш (: Какво мислите за Pastel grunge? :3

Цитирай Първоначално написано от Vɪᴄᴛᴏʀɪᴀ Виж мнението
    Всеки има собствено мнение за външния си вид. Каквото харесваш това обличаш (: Какво мислите за Pastel grunge? :3
    Адски секси е!

Не слушай другите какво ти говорят Важното е ТИ сама да се харесваш и да бъдеш себе си! Щом на теб ти харесва така да се обличаш - прави го, без да ти пука за мнението на останалите. Добре е, че не си като тях.
    И аз за пръв път чувам на някой да му се подиграват, че не яде месо.

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от BVBnoname Виж мнението
    Здр! Аз се обличам по-различно от момичетата около мен. Те носят поли, рокли, накичени сандали и розови блузи с паети, а аз дънки, високи кецове и черни тениски с щампите на любимите ми групи. Момчетата от моето обкръжение нищо не ми казват, но някои момичета ми викат "Ти се обличаш като момче, искаш ли да ти дам по-женствени дрехи", "Абе остави я то тя е метълка не я ли виждаш" или пък казват на момчетата е вземете от нея дрехи на заем. Мн се дразня, защото аз не обсъждам дрехите им или това, че слушат Джъстин Бийбър или 1D. Също много ми се подиграват за това, че не ям месо. Как да ги накарам да спрат и какво да правя?
    Бих казал Kill em all !
    F$@k suicide silence!

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Само да споделя, че има огромно значение как се обличаш. Има огромна разлика между това: http://24.media.tumblr.com/2e58a56f1...uu6lo1_500.jpg и просто да обуеш едни дънки, да навлечеш тениската на Kiss, която да е с 5 размера по-голяма и високия конвърс. Тази "модна тенденция" я наблюдавам при по-голямата част от метълките и не е хич приятно..
    И това влиза в на някой работата, че да я коментира и да се подиграва? Ще се облича както си иска, вече друг е въпросът ако го прави само "за да е различна". Нямам идея що толкова много се трогва от разни смешници, ама...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    докато всички продължавате да слушате това, което ви казват, ще е така.

Ти да не плащаш данък обществено мнение?? Хич да не ти пука, обличай се както си искаш и не се притеснявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си