Колко е тънка границата между любовта и омразата.Имах 1 годишна връзка с едно момиче беше прекрасно всичко,докато не ми изневери ,но аз реших да й дам втори шанс ,но просто никога не й повярвах отново и явно имаше защо,не ми беше изневерила сексуално отново,но излизаше с разни момчета по клубове,пишеше си с някакви постоянно се карахме ,от повече от прекрасна връзката ни се превърна в ужасяваща и болезнена.Но не можехме да се разделим нещо все едно ни дърпаше един към друг и колкото беше хубаво толкова и болезнено и за двама ни,но се разделихме окончателно преди 2 месеца.От тогава не я бях търсил,тя работи на морето сега и преди 2 дни дойдох и аз за Solar-a и я видях ,но не й се обадих ,а преди малко й писах смс как е що е и реших да си вляза във фейсбук ,като цяло въобще не го използвам бях си го направил заради нея,защото за мен това е нещо много глупаво и ми беше деактивиран от 2-3 месеца и сега го включих и й погледнах профила.Просто ме обзе някаква нереална ярост ,как може да си обичал някой толкова много и след време да го мразиш ,толкова силно ,че да те боли направо.Писах й 2ри смс да не ме занимава и че е мазния боклук и съжалявам въобще ,че съм си направил труда да й пиша ,при което тя ми отговори "Не ме занимавай ,преместих се в твоя университет ,ще се виждаме по коридорите есента бебчо ,чао" ,направо откачих целия треперя мразя я бе :@:@ Мърша тъпа как съм бил такъв глупак ! :@