Защото тя ми каза,като дойдеш за партита на Yalta ми пиши или се обади да се видим ще ми е приятно.Така и направих ама не знам какво стана и ме обзе мазната ярост ,защото се сетих изведнъж за хиляди неща и хилядите й лъжи.Ами яд ме е брато,защото останах в България заради нея ,защото мислех ,че имаме бъдеще повече от 1 година ,приеха ме да уча в чужбина заминах точно за 1 месец ,при което тя ми се обаждаше постоянно и плачеше ,колко съм й липсвал и реших,че си я искам обратно и това да съм далеч от нея ме побърква.А се оказало,че през този 1 месец тя си е имала друг да си се чукат (с извинение) а ми е плачела ,че съм й липсвал.Просто не искам да я виждам повече ,да нямам абсолютно никакъв контакт с нея,онази вечер като отидох до Приморско ,карахме се в тях супер много и в един момент тя ми вика "искаш ли да останеш тази вечер ,да сме заедно както преди за няколко часа,винаги ще те обичам ,но ме наранява това ,че не ми вярваш",направо избеснях не знам целия се разтреперих щом си позволих да я ударя и си тръгнах,не мога това момиче ме избива на много агресия,кара ме да бъда някой който всъщност не съм,сега постоянно ми пише смс-и ;xx