Ще се обръсна ли?
Ще се изкъпа ли?
Помогнете Ми! :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще има before и after![]()
![]()
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз се изкъпах, а не се бръсна от година. Така че залагам на къпане.
n00bs
оппп ни нам кво гласувах
ма по-добре се изкъпи
не харесвам гладко обърснати момченца
Изкъпи си брадата и си обръсни краката!
maDamn
http://prikachi.com/images/501/6376501z.jpg
Ето! ХВАЛЕТЕ МЕ И НА МИТКО ТВОРЧЕСТВОТО!!!!
Чачи, като бебенце си без брада! А с толкова голяма брада ми мясаш на клошар ... или на студент![]()
maDamn
шрифта е прекрасен
обръснат си много по-хубав,не си пускай брада![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз ако си пусна такава брада, няма да спра да се драпам...
Бръсна се на 2 дена... налага се заради работата, но и не бих си пуснал такава брада чак... :О
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
За кфо ще ги правиш сички тия неща после пак ще трябва да ги правиш и той край няма![]()
Мен поне на работа нищо не ми казват за външен вид, хората ходят както си искат. А аз даже не я пускам целенасочено, открай време съм си така, бръсна се като се сетя, което е от дъжд на вятър.
Иначе като по чудо не ми дразни дълга брада, като изключим че развивам навик да си хапя мустаците.![]()
Епик чачо ис епик!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
При мен пък една част от брадата ми е светла.
С тъмни очи и коса съм пък в брадата си имам и руси косми.
Странна работа.
то и аз съм с тъмни очи и кожата ми не е от най-светлите, пък естествената ми коса е светла :О