- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момче....
Здравейте аз съм на 13 години и харесвам едно момче рядко го виждам и му знам само името а той моето дори не го знае. Виждам го само когато извеждам брат ми да си играе на площадката и то не винаги. Случи ми се така че да го ударя с люлката докато люлея брат ми и просто не знам какво да правя, дори не го познавам и ме е срам да му кажа за чувствата си....!?!
Да умраааа .. да умрааа ..![]()
![]()
Малее момичее в редд ли сии .. ДА ГО УДАРИШ С ЛЮЛКАТАА ..
![]()
![]()
Ми удари и с другата .. ама докато брат ти в нея .. и да е засиленаа .. ии да го заболии .. тогава, вярвай ми .. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩА ПОМНИ, МОМЕЕЕЕ ..
![]()
Я го хвани и го заключи в тъмна стаичка.Завържи го и ще е твой вечно.
Е, защо пък да не, просто му кажи, че го харесвашИ мен така един във втори клас ме прасна с камък и след това ме покани на среща.... и така 4 години се водехме за ръце и казвахме на всички, че сме "гаджита"
Следващият път.. "Ей, помниш ли ме, аз съм оная дето те удари с люлката (ххахохохихе) (усмивка)..?" и ще ти се получи разговорче. Не му признавай чувствата си, хаха.
Вие даже не се познавате,за какви чувства говориш?Това са просто симпатии относно външния му вид.Както казаха преди мен - заговори го като подхвърлиш някоя шега относно инцидента с люлката (дано само не си му станала неприятна след него
) ако тръгне мухабета поговорете си,поискай му скайп или щом му знаеш името - намери го във фейсбук.Поопознайте се,виж дали ти допада не само на външен вид,но и по характер.Може да излезете някъде или пък да си оговорите среща на въпросната площадка.Така ще разбереш дали наистина имаш чувства към него и дали той ти отвръща със същото,чак тогава можеш да му признаеш
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Така на външен вид по-близо до твоите години ли е или тези на брат ти?
Както казаха и преди мен, завържи някакъв разговор като за началото. Дали ще е някаква шега за инцидента с люлката или просто ще поискаш да се запознаете, няма значение. Но не му признавай, че го харесваш. Такива неща не се казват, а се показват. Нека той сам разбере.
И спря да се върти за миг земята..
На скоро ми се случи момиче, което съм виждал веднъж през живота си да ми признае...
По - добре не му признавай преди да се запознаете.
Покани го на среща на същата площадка , качете се на някоя катерушка или пързалка , поговорете си , опознайте се и след това го бутни достатъчно силно за да падне и да се пребие на земята . Тогава ще разбере ,че чувствата ти са сериозни и ще бъдете щастливи заедно до края на дните си .