.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Waliinkaa
    Guest

Харесвам едно момче....

Здравейте аз съм на 13 години и харесвам едно момче рядко го виждам и му знам само името а той моето дори не го знае. Виждам го само когато извеждам брат ми да си играе на площадката и то не винаги. Случи ми се така че да го ударя с люлката докато люлея брат ми и просто не знам какво да правя, дори не го познавам и ме е срам да му кажа за чувствата си....!?!

Мега фен Аватара на Баща Ти

Бременна си.

Да умраааа .. да умрааа .. Малее момичее в редд ли сии .. ДА ГО УДАРИШ С ЛЮЛКАТАА .. Ми удари и с другата .. ама докато брат ти в нея .. и да е засиленаа .. ии да го заболии .. тогава, вярвай ми .. ЦЯЛ ЖИВОТ ЩА ПОМНИ, МОМЕЕЕЕ ..

Повече от фен Аватара на feikk
    удари го пак.
    dgdg

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Я го хвани и го заключи в тъмна стаичка.Завържи го и ще е твой вечно.

Е, защо пък да не, просто му кажи, че го харесваш И мен така един във втори клас ме прасна с камък и след това ме покани на среща.... и така 4 години се водехме за ръце и казвахме на всички, че сме "гаджита"

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Е, защо пък да не, просто му кажи, че го харесваш И мен така един във втори клас ме прасна с камък и след това ме покани на среща.... и така 4 години се водехме за ръце и казвахме на всички, че сме "гаджита"

P.S Като за начало се запознай с него..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Бременна си.
    измисли нещо по-оригинално. във всяка 5та тема го казваш на автора.

Мега фен Аватара на 102
    Следващият път.. "Ей, помниш ли ме, аз съм оная дето те удари с люлката (ххахохохихе) (усмивка)..?" и ще ти се получи разговорче. Не му признавай чувствата си, хаха.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Вие даже не се познавате,за какви чувства говориш? Това са просто симпатии относно външния му вид.Както казаха преди мен - заговори го като подхвърлиш някоя шега относно инцидента с люлката (дано само не си му станала неприятна след него ) ако тръгне мухабета поговорете си,поискай му скайп или щом му знаеш името - намери го във фейсбук.Поопознайте се,виж дали ти допада не само на външен вид,но и по характер.Може да излезете някъде или пък да си оговорите среща на въпросната площадка.Така ще разбереш дали наистина имаш чувства към него и дали той ти отвръща със същото,чак тогава можеш да му признаеш
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на xoxi
    Така на външен вид по-близо до твоите години ли е или тези на брат ти?
    Както казаха и преди мен, завържи някакъв разговор като за началото. Дали ще е някаква шега за инцидента с люлката или просто ще поискаш да се запознаете, няма значение. Но не му признавай, че го харесваш. Такива неща не се казват, а се показват. Нека той сам разбере.
    И спря да се върти за миг земята..

На скоро ми се случи момиче, което съм виждал веднъж през живота си да ми признае...
    По - добре не му признавай преди да се запознаете.

Повече от фен Аватара на analgin
    Покани го на среща на същата площадка , качете се на някоя катерушка или пързалка , поговорете си , опознайте се и след това го бутни достатъчно силно за да падне и да се пребие на земята . Тогава ще разбере ,че чувствата ти са сериозни и ще бъдете щастливи заедно до края на дните си .

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    измисли нещо по-оригинално. във всяка 5та тема го казваш на автора.
    Вярно ли? Как не се сетих...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си