- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Моята аниме тема
Гледали ли сте анимета,ако да-кои?
Любими анимета и любими герои?
Постни снимки/гифове от някое аниме
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
азиатци...
Мързи ме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да си беше направил акаунт в myanimelist.
Айде ати, време е да те откажа от наруто:
![]()
konoyaro-bakayaro![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Който чете мангата не го спойлват![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
имам много любими герои,но Джирая може да се каже,че го обичам най-много,все пак той научи Наруто на толкова много техники..fuck you pain![]()
[img]2.bp.blogspot.com/-XAUNlG1m7h8/T_6wykt8PLI/AAAAAAAADNY/2rMdIhtiqus/s1600/7.jpg[/img]
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-26-2013 на 22:30
само като гледам снимки и гифчета на Джирая ми се насълзиха очите,а като го убиха просто..![]()
epic
NEJIIIIIIIIIIIIIIIIII![]()
zeki:3
В тоя сайт http://nyaa.eu има всяко едно аниме.
Мадара кви ги прави:
![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-26-2013 на 22:39
Последно редактирано от OoVasKoO : 07-26-2013 на 23:37
Аниметата са тъпи...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Гледала съм малко от Fullmetal Alchemist и Naruto .
Като гледам темата се е насочила за любими герои от Naruto- най-любим ми е Orochimaru
Yu-Gi-Oh, Shaman King и Pokemon бяха първите анимета които гледах.
Иначе любими анимета са ми Elfen Lied и Ai no Kusabi..
Има и още малко анимета които съм гледала, но те не са за този списък..![]()