.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    къде е code geass в този списък, момче ...

анимето на аниметата не си гледал

резил

едит ; нвм, то било в тия дето сега ги гледаш. браво ;д

anonymous895156
    Guest
    аз съм гледал само едно аниме по-сериозно Препоръчвам го на всички - avatar: the last airbender
    наруто винаги ми се е струвало някво детско сигурно вече е като дързост и красота

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    аз съм гледал само едно аниме по-сериозно Препоръчвам го на всички - avatar: the last airbender
    наруто винаги ми се е струвало някво детско сигурно вече е като дързост и красота
    Аватар не е точно аниме. Американска анимация в стила на аниме

http://myanimelist.net/animelist/ew4it0yy DDDDDDDD Знам, че са много малко, но съм решила да изгледам Наруто Шипуден и после да си доглеждам Death Note, Mirai Nikki, Elfen Lied, Bleach, Black Butler, etc. <3

Иначе първото, което съм гледала *и не съм изгледала докрай : (* е Yu-Gi-Oh .. След него гледах като много малка по Jetix - Naruto и сега преди няколко месеца започнах да си доизглеждам naruto, догледах го и почнах Шипуден .. След като го изгледам почвам Death Ntoe, Mirai Nikki, Black Butler, Bleach .. *в предишния коментар не го обясних много добре и .. да*

Цитирай Първоначално написано от ew4it0yy Виж мнението
    Иначе първото, което съм гледала *и не съм изгледала докрай : (* е Yu-Gi-Oh .. След него гледах като много малка по Jetix - Naruto и сега преди няколко месеца започнах да си доизглеждам naruto, догледах го и почнах Шипуден .. След като го изгледам почвам Death Ntoe, Mirai Nikki, Black Butler, Bleach .. *в предишния коментар не го обясних много добре и .. да*
    почни с elfen lied и после прочети мангата

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Изглежда яко Elfen Lied, добавям си го за гледане.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    тва Golden Boy баси якото аниме
    препоръчвам го на всички ecchi маняци

Гледала съм супер много анимета(като не броим хентая, яоя и юрито хД), но не ми се изрежда. Главно екшън. Наруто си ми е любимо и нямам търпение да дойде четвъртък, че да пуснат 327 *-* любими герои-Наруто, Гаара, Дейдара, Хината, Джирая T.T и други.. death note също ми е любимо другите не чак толкова някой дори не съм изгледала докрай, поради простата причина, че трудно си намирам яки анимета... за гифове и снимки ме мързи ;д

Мега фен
    баси не мога да си обясня как я гледате тая тъпотия ... то тва е като дързост и красота, ама в рисуван вариант. И то поне добре да беше нарисувано - мен морска болест ме хваща докато го гледам. А главното чифутче ми е толкова противно , че след еп - два ми идва да засиля монитора през балкона
    Последно редактирано от Auriss : 08-28-2013 на 03:59

Мега фен
    аа забравих и да ви кажа и колко малоумна е анимацията, ама то предвид артистичните заложби на авторите 100% се подразбира, че ще изглежда като драсканиците на някой пиян евреин

Мега фен
    и впрочем то тая боза не свърши ли - помня че гледах някви там с някви татуировки на очите се биеха на някъв покрив 30 минути, някви лазери хвърчаха, огньове глупости накрая оня тамън да го нахака и взе, че му се строполи в краката и му дрънкаше някви сополиви работи ии да - не се наебаха за мое съжаление, 'щото щеше да потвърди тезата ми, че е някво йаои под прикритие цялата раота ама нъцки ...

Разбирам те много добре. Вече отдавна го гледам, че да го спирам. А и почна да става интересно(мангата). Няма да е като дързост и красота, ще има още към 200 епизода максимум А и се оказва, че са копирани много идеи от друго аниме - Hunter x Hunter .
    Първата част(Naruto) е 220 епизода.
    Втората(Naruto Shippuden) е 326.
    Мангата е засега 643 глави.
    Последно редактирано от OoVasKoO : 08-28-2013 на 06:53

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    баси не мога да си обясня как я гледате тая тъпотия ... то тва е като дързост и красота, ама в рисуван вариант. И то поне добре да беше нарисувано - мен морска болест ме хваща докато го гледам. А главното чифутче ми е толкова противно , че след еп - два ми идва да засиля монитора през балкона
    Доста е далеч от дързост и красота най-вече като започнем с жанра -.-

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Разбирам те много добре. Вече отдавна го гледам, че да го спирам. А и почна да става интересно(мангата). Няма да е като дързост и красота, ще има още към 200 епизода максимум А и се оказва, че са копирани много идеи от друго аниме - Hunter x Hunter .
    Първата част(Naruto) е 220 епизода.
    Втората(Naruto Shippuden) е 326.
    Мангата е засега 643 глави.
    326 ли ще е шипуден о.О?! Или ти имаш предвид до къде са стигнали? Щото аз бях чела някъде, че до края на тоя месец трябва да приключат с Шипудена, като следващия еп, който излиза утре ще е двоен и веднага след това започва Акипуден(където Рок Лий е със тънки вежди рофл)

UP

Мега фен
    down

up

Повече от фен
    Къде са Berserk, Monster... Cowboy Bebop... да ви пикая на темата...

Мега фен
    Monster е добро, другите 2 са пикня обаче

е аз ко да направя
    айде, добре, ще си ги добавя в mal за гледане

докат сам жив тас тема ще съществува !
    Последно редактирано от Наруто : 10-09-2013 на 21:26

Мега фен Аватара на tori
    Ъп бе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми