.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Нередовен цикъл..

Здравейте,имам проблем с нередовен цикъл. Зимата не ми идваше 3 месеца,ходих на гинеколог и ми предписа да пия Дуфастон за предизвикване на месечния цикъл и след 5 дена приема в рамките на 10 дни след това ми дойде. След това при първият ден от цикъла ми предписа да започна да пия противозачатъчни Линдинет 20. Но сега проблема ми е,че на 18.07(четвъртък) ми дойде и аз веднага започнах да пия Линдинет 20 както ми беше предписано,но на следващия ден нямах цикъл и все още нямам,но продължавам да ги пия и не знам дали е правилно. Въпроса ми е дали да ги спра или да продължа,те могат ли да ми предизвикат месечния цикъл или напротив. Моля Ви,споделете съвет... Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мисля, че могат да го предизвикат. Те го регулират. Звънкай на гинеколога си, защо питаш тийн форум?

Със сигурност ще се обадя,но просто искам мнения.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    питай гинеколога
    и на мен зимата винаги ми закъснява цикъла и съм пила Дуфастон
    сега пък лятото ми идва с няколко дни по рано, че даже и почти две седмици по-рано миналия месец и беше два пъти в месеца
    абее при всеки е различно
    питай

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Според мен не спирай Линдинета, защото още повече ще ти се забърка МЦ. Обади се на докторката, но няма да е лошо да ти пусне направление да направиш хормонални изследвания.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Линдинет 20 са противозачатъчни, прочети листовката. Те се пият по схема, без пропускане или спиране. Всяко хапче съдържа различна доза вещества, които влияят на месечният ти цикъл. Една опаковка се пие в рамките на един цикъл, важно е да си купиш втора, преди първата да е свършила и независимо дали имаш още хапчета от първата, в първия ден на кървене от новия си цикъл започваш втората. (За пълен месечен цикъл се счита денят от първото кървене до последния ден преди следващото кървене). Това са неща, които гинекологът ти трябваше да ти обясни. Линдинет 20 се води един от най-нискохормоналните препарати и се предписва за регулиране на месечния цикъл. Препоръчвам ти да му се обадиш и да го помолиш да ти разясни курсът на лечение, който ти е бил назначен.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lilito{P} Виж мнението
    Според мен не спирай Линдинета, защото още повече ще ти се забърка МЦ. Обади се на докторката, но няма да е лошо да ти пусне направление да направиш хормонални изследвания.
    След дъжд- качулка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си