Здравейте скоро ми се случи нещо и не знам дали съм постъпила правилно.Ето я и случката:
Преди време си направих регистрация в сайта connected2.me и едно момче започна да ми се врича.Всеки път,когато го споделях той ми пишеше.Пишеше ми наистина уникални неща,караше ме да се чувствам като някоя принцеса.Комплименти,обясн ения в любов,защитаване,споделяне ,абее всичко,така продължи около 6 месеца.По едно време вече почвах да си мисля,че някой се бъзика с мен.Каза ми че съм по-голяма от него с 1 ден,ще идва в нашето училище,привързах се към него по някакъв странен начин.Един ден той ми поиска съвет за момиче,интересното беше,че момичето ми беше приятелка и ми казва всичко,което я попитам.Та така той я харесва и искал нещата да се гаджосат,а в същото време ми се врича и на мен.И я питах дали някое момче и е писал,че я харесва и тя ми прати профила му. Аз го видях за пръв път и спрях да го харесвам,не знам защо не мога да си го обясня...Казах му,че нямам чувства към него,а той беше съсипан,чувствам се много гадно. Посъветвайте ме нещо