.
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Threaded View

Искам съвет

Има едно момче което харесвам от много малка.След като се преместих в гимназия започнахме да се виждаме често в автобуса след което се прибирахме заедно и така ... нооо проблема е, че си имаше гадже ... аз нищо не правех по въпроса (какво бих могла да направя :Д ) и се държах с него приятелски и нищо повече ..Така но приятелката му разбра че го харесвам ( една ''приятелка'' се била изпуснала както и да е това е друга история ) и след няколко дни те скъсаха (нз дали е заради мен )....И така с продължение на около два месеца ние бяхме почнали да си пишем мн често ...... ииии така един път съвсем спонтанно излязохме в 12 часа вечерта :Д ии той ме целуна пред вкъщи ... и така вече сигурно месец излизаме и се държим като гаджета... и не мога да разбера защо не ми предлага ?!?!? [ друг проблем ,че все излизаме късно вечерта ( имам предвид кам 12 , 1 ) оправдава се с това че ходи на работа , тренира и си мисля че го е срам от мен .... охх знам ,че съм мн наивна ама дявол ме взел] ....... (аз съм на 15, той е на 17)
    Последно редактирано от yolo : 07-27-2013 на 18:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си