.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Прочетох Аляска-та и сега взех "Вината на нашите звезди".
    Моооля, ако някой е чел "Животът на Пи" да ми сподели някакво мнение, защото анотацията е много лаконична. :/

Цитирай Първоначално написано от Vladislav Hellsing Виж мнението
    ХАРИ ПЕТЪР, ЗДРАЧ.. сеш се.
    Иначе това, което аз чета... Стивън Кинг(Сияние, Мъртва Зона, Мизъри...), Хауърд Лъвкрафт - Некрономикон.
    Тук-таме някой шерлок холмс :S.
    Стивън Кинг може да предизвика кошмари при някои хора,но иначе са интересни

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Прочетох Аляска-та и сега взех "Вината на нашите звезди".
    Моооля, ако някой е чел "Животът на Пи" да ми сподели някакво мнение, защото анотацията е много лаконична. :/
    и аз искам мнение,че да знам дали да я прочета

Аз горещо препоръчвам:

Здрач (всички части)
    Историкът - Елизабет Костова
    Дневниците на вампира
    Скай
    Пет приказки (да знам - детска е, но те кара да се замислиш)
    за други, не се сещам, но има време

Цитирай Първоначално написано от omg83 Виж мнението
    Аз горещо препоръчвам:

Здрач (всички части)
    Историкът - Елизабет Костова
    Дневниците на вампира
    Скай
    Пет приказки (да знам - детска е, но те кара да се замислиш)
    за други, не се сещам, но има време
    Скай е наистина хубава книга....а за Пет приказки-дори и да е детска е страхотна : ) за Здрач също мога да кажа,че е яка поредичката

Телепорт - Стивън Гулд
    Уникална книга.

Цитирай Първоначално написано от Vicky. Виж мнението
    препоръчвали са ми я ще я прочета
    На мен лично много ми хареса

и аз искам мнение,че да знам дали да я прочета
    Над 300 страници с "...... фантастичното пътешествие на индийско момче, оцеляло след корабокрушение в Тихия океан на път за Канада. Единствена компания в самотното му плаване е бенгалски тигър."
    Не ми звучи особено обещаващо.

По темата:
    Последно прочетох "Предимствата да бъдеш аутсайдер"
    Започвам "Великият Гетсби".
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 08-17-2013 на 19:10

Хари Потър 1-7
    За феновете на фантастиката са най-добрите! Наистина е така много зарибяват и нямат нито една скучна страница. Много получителни книги от които можеш да извлечеш страшно много информация за живота,приятелството,любов та,доверието,семейството.

„Птиците умират сами“
    Освен,че показва много за живота през 20 век и те увлича в природата на Австралия можеш да се потопиш от копнеж и наслада докато я четеш,защото в нея освен позната семейна драма има невъзможна любов и дълбокомислени развръзки.

„Сейлъм'с лот“
    Ако обичате увлекателна фантастика,която епо скоро увлекателна и харесваре Стивън Кинг няма по добра негова книга за мен. Може да ви уплаши,натъжи или заинтригува.

Цитирай Първоначално написано от omg83 Виж мнението
    Дневниците на вампира
    Наистина книгите са много добри,нямат нищо общо със сериала,но пък са страхотни...като сериала! ;д

Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Хари Потър 1-7
    За феновете на фантастиката са най-добрите! Наистина е така много зарибяват и нямат нито една скучна страница. Много получителни книги от които можеш да извлечеш страшно много информация за живота,приятелството,любов та,доверието,семейството.
    Ммда, в началото на последната книга има една сватба.
    Заради тая тъпа сватба се отказах да я чета.
    Прочетох я след година, когато тялото ми беше готово за тъпотата.

аз вчера започнах "Пепел"-откога съм си я купила,ама все изникват други книги..зарибяваща е..докато се усетиш си прочел 100 страници

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Над 300 страници с "...... фантастичното пътешествие на индийско момче, оцеляло след корабокрушение в Тихия океан на път за Канада. Единствена компания в самотното му плаване е бенгалски тигър."
    Не ми звучи особено обещаващо..
    да,наистина...но някой ден ще се навия и ще я прочета ; )

petq96
    Guest
    Skoro 4etoh edna mnogo qka kniga. Tq e po edin mnigo star film Zaklinatelqt. STRA6NA E MN. e hubava. Knigite na Horhe Bukai su6to gi biva kakto I edna poredica padnali angeli. Purvata kniga ot poredicata q pro4etoh za nqkolko dena.

Наскоро прочетох Слугинята на Катрин Стокет. Чете се много леко и в същото време е страшно хубава. Ако не се лъжа има и филм по нея - The Help. Препоръчвам : ) Също така Зеленият Път от Стивън Кинг. Тя е по-тежка, както и филма, обаче си заслужава.
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Аз прочетох вчера "АД" на Дан Браун .. НЕВЕРОЯТНА КНИГА!!! ПРОПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!! Сега съм хванала "Индигова магия" на Ришел Мийд .. тя е от една дъъъллллга поредица. Първата поредица е Аакадемия за вампири, а после е 2-рата- Кръвни връзки ...

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Аз прочетох вчера "АД" на Дан Браун .. НЕВЕРОЯТНА КНИГА!!! ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!! Сега съм хванала "Индигова магия" на Ришел Мийд .. тя е от една дъъъллллга поредица. Първата поредица е Академия за вампири, а после е 2-рата- Кръвни връзки ...
    ей...откога чакам някой да каже нещо за Ад...аз сега съм на Дивергенти : )

Аз се впечатлих от трите части на "Прелестни създания" на Ками Гарсия и Маргарет Стоъл [[ Прелестни създания, Прелестен мрак и Прелестен хаос ]] . ^^ О, и "Скай" ми хареса.. Четох преди мноого време двете книги на "Шана" и те бяха хубави.. "Тръпка" също е хубава.

Повече от фен Аватара на 8bit
    ей...откога чакам някой да каже нещо за Ад...аз сега съм на Дивергенти : )
    Четох книгата на английски, наблюдава се деградация в качеството на книгите му с всяка нова. Поне не е нарушил традицията с плагиатстването, този път на мушка е Джефри Дийвър.

Супер фен Аватара на prince
    "Портретът на Дориан Грей" ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    "Светът на Софи "-роман
    "Момчето с раираната пижама"
    "Римлянката"
    "Сърце на заем"

Реликвите на смъртните цялата поредица и все още се правят... Наскоро излезе и филм

О,да..поредицата "Бенедикт" (мисля,че така беше) е страшна просто..сега съм на втората книга от поредицата "Абхорсен" (Сабриел,Лираел,Абхорсен) : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си