Излизам с едно момче от 1 година. Той има приятелка от вече 2 години и половина. С мен се занимава от 1 година и половина, но дълго време отказвах на поканите му за среща. Миналата година точно по това време се съгласих да излезем. Преди 7 месеца и половина дойде до нас и ми призна, че ме обича и т.н. Точно тогава се влюбих в него. Започнахме да подхващаме темата за секс, но не знам как да постъпя и ето тук идва проблема. Страх ме е от това, че ще ме зареже след това и край с всичко, въпреки че той ми е казвал неведнъж, че няма как да се случи това, че не иска просто да се възползва от мен и така нататък. Покрай най-добрата ми приятелка се сближих повече с най-добрият му приятел и той ми каза, че това щяло да увеличи срещите ни за в бъдеще, но това го тълкувам, че ще ме търси само за това, а не искам да съм използвана. Искам той да е момчето, с което ще направя това за първи път, но не и докато е с нея, въпреки че с мен се вижда по-често отколкото с нея. Започнах да се чувствам тъпо и използвана и мисля да сложа край на тези виждания, но не мога. Всеки път, когато съм готова да говоря с него и той ме погледне... просто забравям за всичко. Обичам го страшно много и не искам да го загубя.. Как да постъпя? Да рискувам ли да спя с него и да видя какво ще стане или просто да сложа край на всичко и да продължа пътя си без него?
Благодаря предварително!