- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да го пребия ли ? :)
Има един на когото съм му набрал от около 1 месец . Той видя че изпитвам страх и реши да атакува един ден . Той ме удари но аз не се съпротивих . Сега вече мисля че имам смелоста да му пръсна носът и надали ако ми кипне и няма никой покрай нас едва ли някой ще го спаси .
Не е това решението. Защо не го питаш какъв му е проблема? На колко си години?
Какво означава "той ме удари, но аз не се съпротивих"?![]()
Това с боя е мноого селска постъпка, не виждам смисъл..![]()
Дрън-дрън
Вземи му страха. Изтрескай му бирена бутилка или паве в главата...или го наръгай. Да се знае! ;д
Бе кви страхове да му взима бе ... Направо да наема един боинг 999 и да каца върху него. Или пък, ако е морски да наеме яхта. Да му каже ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ, ГОТИН правя купон на яхтата си, най-голямото събитие за тая година, вход свободен, ше има много яки путенца. И тоя като отиде пиян да му завърже езика за мотора и да му направи една центрофуга. А ако не отиде пиян, да го напие, да му инсталира една патерица в кошницата и да го праща да си плува с китовете и делфините.
Тва с наръгването е прекаленоЧак толкова не , иначе тва с бутилката е за предпочитане .
На 15 години съм но и той даже незнае какъв му е проблема . Просто се ебава с грешния човек .
Сплаши го само, ако не стане знаеш какво трябва да направиш.Имах същия проблем миналото лято един си мислеше, че може се ебава с мен ама си го получи.С ножа е прекалено вече![]()
Искам да му отидеш с четири черни ML-а и да се стреляте! Задължително после ми парти линк от БТВ новините!
Може да те харесва и да иска нещо повече.
n00bs
Да набиеш някого е възможно най-тъпото нещо, което мога да си представя да направиш.
Като гледам умееш да използваш думите, вземи говори като човек, кво ще го биеш?![]()
Не е нужно да го наръгваш,достатъчно би било да му извадиш нож и да почнеш да го натегаш нещо(трябва да изглеждаш доста надъхан за целта),питай го дали са е толкова смел и с две думи накарай го да те помисли за луд и да се насере в гащите и следващия път едва ли ще посмее и да те погледне.
По този начин хем няма да има пострадали(евентуално) хем ще те остави на мира
![]()
Удри, таа мачка не е наша!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Какво е това подстрекателство към насилие, било то и на шега?
Как така някой ще те удря без причина? И къде се разиграва тази ситуация, ако е в училището ви, могат да го изключат. Най-неправилната реакция е да падаш на нивото на глупака. И да речем отиваш ти и го удряш, за да му покажеш, че си мъжага и не те е страх. Но той е някакъв супер дебил и това не го стряска и той те удря. И какво правите? Всеки път, като се видите ще се нахвърляте един на друг, като цигани на купчина желязо ли?
Преди да се правите мармалад, пробвай да поговориш с него. Иди и го питай директно какъв му е проблема. Тази постъпка не те прави страхливец, тя доказва, че си по-умен от него !!!
Не очаквах да чуя толкова тъп и безсмислен коментар от теб.. Все едно не знаеш на кой свят се намираш.
Може ли да го изключат от училище ,ако се бил оплачил. Абе еейй ти знаеш ли в моето даскало така как ги изключваха. И,че на следващия ден както е 7 клас уж деца ще го пребият до болница,защото някои индивиди ,,деца'' са толкова прости,че не си дават сметка,че могат да бъдат вкарани в затвора след оплакване в полицията.
Да се опитваш човешки да разговаряш с такъв пикльо е акт на олигофрения.. Това са деца, с много голямо самочувствие, които не разбират от думи, защото така или иначе родителите им ги бият със сопи![]()
^еми ако се окаже такъв лумпен за какъвто говориш ти(какъвто най-вероятно е),с приказки е още по-малък шанса да му въздействаш, най-много да те помисли за още по-голям страхливец,което ще е добра причина за напред да си позволява да прави с момчето и по-големи дебилщини...Такива хора от дума не разбират,трябва някой да му тегли един хубав бой за да се постави и той в тази ситуация,само тогава би могъл да преоцени поведението си.Покажеш ли няква слабост,той непременно ще се възползва от това и ще стане по-неприятно... така че мъжката и да не ти пука ;д
Виж сега. Не всички могат да се бият. Особено, ако момчето е с 2 глави по нисък и слабичък, защото някои се развиват по-бързо , а други по-бавно в пубертета. боят от някой друг също няма да го научи, нито пък да го възпита, защото както казах, родителите малко ли ги бият такива децата си? Напротив. още по-голяма омраза може да насърчи у него и да го направи още по безмилостен, докато не стигне до крайности. Не всички хора се учат само от бой. Понякога наистина има безнадеждни случаи. Изключването им от училище не става хич лесно, особено,ако родителите им имат връзки, но дори изключването нищо не помага. То или ще се възпита това дете.. или още от тогава бавно, но сигурно се насочва към престъпния живот, освен,ако в бъдеще не разбере за лошите си постъпки както е при много деца. Всеки съжалява за неща ,които е правил като малък..
Филмар, кво разбираш от бой? Щом пускаш такава тема, значи нямаш сърцето да го пребиеш, айде ходи и гледай сънчо.
Липсата на елементарни отношения дете - родител, както и пълната липса на родителско присъствие в живота на децата е основен първопричинител за подобни ситуации.
Всъщност причината е далеч по - дълбока и родителска грешка, но не искам да дълбая.
Да се обърнеш към родителите си за подобни неща в тези времена се счита за путьовщина и женсвеност. Точно по тази причина децата или търсят начин да се покажат пред останалите деца, или търсят начин да си изразходват наслоената агресия върху други деца, или просто не знаят какво всъщност е правилно и неправилно. Граница, която е безпрецедентно размита в опита за модерно поколение и по - свободни родители.
Детското поколение е твърде деградирало, за да има някакъв шанс да се поправи.
Искрено съжалявам, ако си сирак (за което искрено се надявам да не си) и моля те приеми моите съболезнования, но в противен случай си поредния гамен, който в опита си да бъде по - мъжествен губи представа за реалността.
Има достатъчно институции, които си вършат доста добре работата и не ти говоря колкото да си почеша ташаците. Поговори с родителите си за това и решете проблема.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Насилието не е решение .. Първо потърси някакво по-цивилизован начин за разрешаване на проблема,преди да прибягваш до крайности и да се надъхваш.. Но в крайна сметка ако той се нахвърли да те бие,няма да стоиш и да го гледаш,я..
Много сте толерантни!
In cultrum veritas![]()
Колкото искате можете да размишлявате в направление "Етика и право",ама реалността е такава,че подобен тип хора не проявяват съчуствие(или поне никога няма да го направят открито) и нямат никакво чувство за справедливост да не кажа и съвест(демек ОСЪЗНАТО чувство за вина) и по тези причини никога не биха подходили с разбиране.Тях би ги удоволетворило единствено да те принизят по някакъв начин,да те накарат да се чувстваш непълноценен,като по този те начин демонстрират своето превъзходство...та от тоя ред на мисли идва това по някакъв начин ти да го поставиш в такава ситуация,за да го "свалиш на земята" и да осъзнае, че не е всемогъщ.И не бих казал че би било много не морално от твоя страна да го направиш,защото по този начин дефакто(ако не е абсолютно безмозъчен(в какъвто случай впрочем пак би си го заслужавал))би могъл да му помогнеш да се осъзнае докато не е станало твърде късно
Който има силата притежава и правото.
Целта оправдава средстава и т.н.
(тва за успокоение на морално чувствителните)
О, я се успокой. Ако всички мислиха толкова примитивно, като теб трябваше да се изпобием по улиците и на път и пред път. Не знам в какво училище си учил, но в моето доста такива побойници и побойнички видяха вратите му затворени, защото се правеха на велики и недосегаеми.
И все пак както и да го погледна, ако той му се нахвърли ще станат двама олигофрени. Ако това е целта ок - трепете се!