.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Wink Въпрос към мъжете

Здравейте! Въпроса ми е плътно към мъжете ако знаете че момичето с което сте имали връзка преди година и сте нейн пръв я срещнете сега и разберете че все още не е била с друг освен с вас? Как се чувствате когато знаете че сте единственото момче с което тя спи примерно? ;д И друг въпрос колко време ви трябва ако дълго време не сте правили секс да започнете да издържате повече?

Голям фен Аватара на sneering
    Е ако не е спала с никои толкова време,говори за някакъв вид свястно момиче което дълго време си пази спомените и залага на тях.Това е хубаво и трябва да се цени,но нямаш ли намерения към въпросното свястно момиче,човек е егойст и си продължава по пътя,търсейки друго което повече го устройва.

еее адски милото

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от nezabrawiima Виж мнението
    Здравейте! Въпроса ми е плътно към мъжете ако знаете че момичето с което сте имали връзка преди година и сте нейн пръв я срещнете сега и разберете че все още не е била с друг освен с вас? Как се чувствате когато знаете че сте единственото момче с което тя спи примерно? ;д И друг въпрос колко време ви трябва ако дълго време не сте правили секс да започнете да издържате повече?
    Разкарал те е с причина, може да е голямата ти неграмотност и трудното формулиране на адекватен въпрос.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще реша, че е била обсебена от мен. След което ще се обадя на маг Мадлен, да ми препоръча подходящ ритуал за екзорсизъм, за да освободим тази пленена душа. След това ще изгорим черна котка и ще заровим пепелта й под някои дъб, за да не ни е уроки. След това се завъртаме 3 пъти и плюем през рамо, след кратко заклинание на латински, хвърляме няколко нейни вещи в реката, заедно със снимката й. Всяка 2-ра неделя след това чупим по една стъклена чаша пред вратата й, в продължение на 3 седмици.
    n00bs

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ще се сетя за причините за раздялата. :Д

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз пък като момиче да ти кажа че мъжете се радват да са ти първи и това няма да го забравят дълго време

Супер фен Аватара на NissaN
    Не бих се почуствал никак честно казано

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Бих разказал на приятели да се чувствам играч, пхахаха

Сега сериозно- Виждам, че си момиче явно ти си потърпевшата жертва (колко странно звучи) ;d
    щом сте скъсали окончателно, не ми се вярва да се съберете отново - намери си друг не бива да се съжаляваш до края на живота си ..
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ще реша, че е била обсебена от мен. След което ще се обадя на маг Мадлен, да ми препоръча подходящ ритуал за екзорсизъм, за да освободим тази пленена душа. След това ще изгорим черна котка и ще заровим пепелта й под някои дъб, за да не ни е уроки. След това се завъртаме 3 пъти и плюем през рамо, след кратко заклинание на латински, хвърляме няколко нейни вещи в реката, заедно със снимката й. Всяка 2-ра неделя след това чупим по една стъклена чаша пред вратата й, в продължение на 3 седмици.
    Ни моА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си