- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет?
Здравейте имам 1 въпрос към вас и отчасти е проблем.Та имам си къща свободна и от време на време се събираме там и пийваме няколко човека и най-добрата ми приятелка и от там идва проблема. Предпоследния път като се прибрахме , тя беше пияна и аз я бях прегърнал за да я поддържам за да не падне и тогава ме сграбчи за интимните части аз я спогледах , а тя ми се хилеше в лицето докато ме гледаше право в очите, добре приех че е пияна и не обърнах внимание , но на скоро нещо подобно, като стояхме и тя изгони всички от стаята да останем сами и ми предложи да и видя гърдите аз отказах,щото беше пияна и после на шега и казах , може нещо друго да покажеш и тя тръгна да си маха колана и отново я спрях , понеже не исках 1я ми път да е така (не ме питайте как събрах сили, а тя е надарена и много хубава , нещо с което аз не мога се похваля).И от там идва проблема , мислите ли че има чувства към мене, които се показват поради алкохола или просто ми е навита? Или точно, защото е пияна и го прави,аз поначало съм много срамежлив, а и отделно не искам да направя грешка и да я загубя като приятелка , щото е единственото момиче с което контактувам и само тя ме поддържа ( нито някога съм правил секс , даже не съм се целувал и с език )И често казано , само тя ме кара се чувствам като мъж, а не като някой загубеняк, който рядко разговаря с момичета. Почти съм пълнолетен вече , а не съм имал приятелка от 5 клас. И е единствения човек който ме кара да се чувствам и щастлив и само на нея съм споделял някои неща които ме тормозят (а аз съм затворен и не споделям изобщо нещата които ме тормозят за мене си ги държа и само тя ме е отворила да говоря за някои неща) и просто не знам какво ще правя без нея. Страх ме е да не ме харесва и това да ни отдалечи или да правя секс с нея и това отново да ни отдалечи, защото на пияна глава понякога взимаш решения , които не трябва и случайно ако се напия следващия път и това се повтори сигурно няма да и простя( държа на алкохол, което е единствения плюс в мен)И както казах не искам да направя някоя грешка.
Навита ти е. Действай.
Ама гледай да не е твърде пияна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еби я, викай и др. Др път ще пие по-малко.
n00bs
ако и на теб ти се прави секс с нея го направете по приятелски... но нека да е в трезво състояние, за да избегнете лоши последици и главоболия!
Докато четях подробното ти описание на ситуацията, гласът в главата ми крещеше "ATTENTION WHORE". Не знам дали се дължи на алкохола или на прекалената нужда от внимание, но това момиче някак не ми допада. Поне описанието ти за нея. Предлагам ти да си останете най-добри приятелчета ако наистина държиш на нея, защото където и да излезе тази тъпня със секса, няма да е красиво.
Мога ти гарантирам , че не е ATTENTION WHORE или въобще друг тип курваСпала е само с 1 момче.
Разбирам.![]()
В себе си намирам нотка на съжаление, че и лепнах етикета толкова бързо.
Все още ми звучи като такава.
Няма връзка между бройката и нуждата от внимание.
Останете си приятелчета, какво толкова - един секс.
Чукай, чукай, чукай. В най-лошия случай ще обвините алкохола. Ако ви хареса пък(кво говоря, естествено че ще ви хареса) почвайте редовно, но приятелски.
П.П.: Защо ако тръгнете ще се отдалечите? По-нелогично нещо не съм чувал.
чесно дда ти каажа ... като пиинем ние момичета ставаме много любвеобилни .... ако ти се рискува давай ... но ако на трезва глава не е праила пак така .. можеш сам да си извадиш заключението ;д
Незнам за нея, но до колкото виждам от писанията ти май ти изпитваш нещо повече от приятелски чувства към нея щом се чувстваш по този начин в компанията й. Може би просто трябва да си поговорите за тези неща и да си изясните какво чувствате един към друг. Но не се възползвай от нея докато е пияна, казвам го от женска гледна точка
![]()
Момче не се излагай,тя е момичето,не ти,действай.