- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Спонтанен аборт
Здравейте, въпросът ми е може ли спонтанният аборт да се предаде по наследствен път? В смисъл ако майката е имала и дъщерята да има? Благодаря предварително![]()
Ако я ритат спонтанно в корема - да.
n00bs
На малоумен въпрос - малоумен отговор. Казах ти и в другата ти съща тема,тва не е болест,че да се предава по наследство.
maDamn
не
Ако е някакво заболяване, пречещо на зачеването или "негостоприемна" матка, т.е. неспособност да задържи плод по е възможно дъщерята да наследи склонност към аборти, но не и самите аборти...в смисъл въпроса наистина е малко тъп...как може да се наследи аборт?Все пак ако тези "аборти" са полово предавани няма как да има дете, от там няма как дъщеря и да го наследи, нали?
Спонтанните аборти, както и самото зачеване, са си събития повлияни от множество обстоятелства.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Абортите сами по себе си не могат да се наследят. Други, обаче, здравословни проблеми, които биха могли да причинят аборти, може би наследствено се предават.