- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква кола да си купя ?
Здравейте ! Аз съм на 19 години и миналата година взех книжка и от тогава карам редовно колата на майка ми (volkwagen polo 2010-автоматик), но тя вече почна нова работа и използва колата и аз трябва да си купя моя за да ходя на лекции и работа. Та въпроса ми е някой може ли да ми предложи каква кола може да си взема? Не държа на нищо особено пък нямам и много пари (2000-2500 лева). Трябва ми кола която ще ми е удобна за шофиране и с която да мога да си ходя на работа и сравнително евтино и без скъпа поддръжка.За сега съм се спрял на нещо като fiat bravo 1995-2000 г.
buggati veyron super sport 2013,само трябва да додадеш някви къси още, ама возилото си заслужава
Вземи си и ти Поло или Голфче. Игнорирай тъпите селски бекове и НФС филмарите, защото са удобни, икономични, супер са за градско, не са скъпи за поддръжка и са подходящи за първа кола.
Фиатчето също е вариант, освен Браво, Пунтото също не е лошо.
Едно голфче .. или пък опел корса.. ще е идеално за парите, с които разполагаш..
Е все пак не се насочвай към точно определена кола.. разрови се в сайтовете за кола, която да ти отговаря на бюджета.. и да ти върши работа....
Аз всъщност се ровя доста и разглеждам доста неща и като гледам към Volkswagen вървят нещатаОбърнах се към по скоро защото не разбирам чак толкова много от цени,части или пък икономичност на автомобили. Да не стане евтиното да ми излезе по-скъпо :Д Мерси за отговорите : )
F$@k suicide silence!