.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Каква кола да си купя ?

Здравейте ! Аз съм на 19 години и миналата година взех книжка и от тогава карам редовно колата на майка ми (volkwagen polo 2010-автоматик), но тя вече почна нова работа и използва колата и аз трябва да си купя моя за да ходя на лекции и работа. Та въпроса ми е някой може ли да ми предложи каква кола може да си взема? Не държа на нищо особено пък нямам и много пари (2000-2500 лева). Трябва ми кола която ще ми е удобна за шофиране и с която да мога да си ходя на работа и сравнително евтино и без скъпа поддръжка.За сега съм се спрял на нещо като fiat bravo 1995-2000 г.

Супер фен Аватара на socareless
    buggati veyron super sport 2013,само трябва да додадеш някви къси още, ама возилото си заслужава

Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    buggati veyron super sport 2013,само трябва да додадеш някви къси още, ама возилото си заслужава
    Малеее.. ма ти си бил много забавен бе :Д

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Volkswagen polo - малко, евтинo и икономично.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вземи си и ти Поло или Голфче. Игнорирай тъпите селски бекове и НФС филмарите, защото са удобни, икономични, супер са за градско, не са скъпи за поддръжка и са подходящи за първа кола.
    Фиатчето също е вариант, освен Браво, Пунтото също не е лошо.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Едно голфче .. или пък опел корса.. ще е идеално за парите, с които разполагаш..
    Е все пак не се насочвай към точно определена кола.. разрови се в сайтовете за кола, която да ти отговаря на бюджета.. и да ти върши работа.. ..

Аз всъщност се ровя доста и разглеждам доста неща и като гледам към Volkswagen вървят нещата Обърнах се към по скоро защото не разбирам чак толкова много от цени,части или пък икономичност на автомобили. Да не стане евтиното да ми излезе по-скъпо :Д Мерси за отговорите : )

Супер фен Аватара на skornex
    F$@k suicide silence!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си