- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да направя такова дупе
Не мисля, че ще ти бъде трудно, наблегни на бързи въглехидрати в комбинация с мазнини и скоро ефекта ще е на лице![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Точно на Ники Минаж всички знаят, че е силиконово.![]()
Иначе зависи от структурата на тялото ти. Трябва да спортуваш и да се храниш по някакъв план. Има изготвени програми за бразилско дупе.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На чернокожите им е генетично заложено да са с такива дупета.
УЖАС оО
Пробвай с фъстъчено масло и клекове.Можеш да си сложиш импланти,вместо да се занимаваш.
at least it was before i fucked everything up
Тва е чиста сланина, кви импланти, кви фъ
стъчени масла ви гонят?
Queen of the Damned
После да не последва тема как да смъкна това "дупе"
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
уоу! само това ще кажа...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
И аз знаех, че е силиконово, не ти трябва такова дупе.То чудо, във всеки неин клип се развява това нещо.
Питай Rabalka.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хей! На бразилките им е в гена и хората много харесват дупетата им. но бъди сигурна, че не ти трябва такова дупе, грозно е а може и мазнината да не се лепне където трябва. ;дд