.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Тютюн

Тютюн

как е съфорумници!
    дойде ми идеята сам да си отглеждам тютюн в домашни условия. прочетох малко в интернет и не ми изглежда много сложно. ще го правя за лична употреба. какво смятате. искам да чуя вашите отзиви. ако има някой който го прави да даде малко акъл много ще съм благодарен.
    кажете какво мислите по темата - одобрявате ли идеята ? смятате ли че ще е трудно ? и дори да дойде някой тролл пак ще се зарадвам

Супер фен Аватара на socareless
    еми не съм някъв специалист,ама според мене трябва да си доста про за да става после за пушене тютюна
    по-добре си садни някъв коз,въпреки че и тва изисква доста умения

по-лесно ще е , не ми трябва. най - добрия ми приятел си гледа и всичко е на аванта... искам нещо различно. прав си че ти трябват някакви умения , но според мене няма да е толкова трудно. какво пречи да се опита, я виж ти се е получило

Супер фен Аватара на socareless
    при всички положения по-оферта сам да си го правиш отколкото да даваш някви измислени пари,ма според мене няма да си очарован от резултата,поне първите няколко пъти ;д

то първите няколко пъти ще отнеме бая време, поне семената са евтини. 1000 семена са около 1.50 лв

то и тютюна сигурно е на сортове, разпитай и купи някой по-хубав, че после като си свиеш да не повърнеш от миризмата му

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си