.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Какво да й кажа?

Здравейте, живота ми е малко необичаен и неподходящ за повечето хора,но си е моят живот и досега си го харесвах.С най-добрият ми приятел от 2-3 години решихме да играем една игра и да се забавляваме с момичетата.Играта е ,че забъркваме момичетата с двама ни.Тоест някое красиво момиче ,харесва мен или него и оттам почва играта ,той или аз започва връзка с момичето около месец-два ,естествено момичето познава и най-добрият приятел на момчето до себе си.Единия е умния и красив,но доста сериозен,а другия красив и забавен и доста импулсивен и несериозен,връзката им става или много скучна или прекалено несериозна ,а момичето вече е влюбено и иска да го задържи за себе си,но постоянно плаче и е гадно ,там влиза другият "приятелят" ,който е до нея ,докато другия я отблъсква ,тя е уязвима и наранена и много лесно можеш да се възползваш ,е така и правим "приятелят" започва да я омайва и тя се влюбва или почва да харесва и него ,така тя се чувства виновна ,че си има приятел или се е разделила с приятеля си ,а сега е с най-добрият му приятел ,чувства вина ,гадно й е ,объркана е ,не може да вземе решение кого от двамата иска и ние й предлагаме ,че иска и двамата,ако се съгласи окей супер и за двама ни не сме сериозно обвързани ,но пък имаме някого ,ако не се съгласи не губим нищо и 2та сме я имали.Така имахме отношения с 2-3 момичета и страшно много се забавлявахме ,интересно е ,има интрига и не ни е скучно.Но както винаги има едно НО дойде и момичето,което прецака нас ,да тя се влюби в мен,а аз започнах да се държа зле ,за да отиде в прегръдките ,на най-добрият ми приятел,така се й случи,но се оказа че и той се влюби в нея ,както и аз ,а тя така й не знам в кого е влюбена.Това е вече 7-8 месец,прекарваме си идеално 3та ,но и двамата сме влюбени в нея,не си правим сечено поговорих с него и двамата се разбрахме,че сме влюбени в нея,не можем да й кажем за играта ни,която започнахме и сега всичко е объркано и гадно ,той каза че няма проблем ,че щял да се отдръпне ,ама все пак не знам какво да кажа да направя..

Повече от фен Аватара на feikk
    Келеши сте, без извинение. Честно дано ви тегли чертата и на двамата. Дори да имах идея кво да ти кажа, не бих го направила. Тва е... даже не е и долно. Тъпо е. Хора без цел в живота, жалко. oO
    dgdg

Да,тъпо е,но ние просто се забавлявахме....това няма нищо общо с целите в живота ни. И двамата учим и се занимаваме с това,което.харесваме.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Верно сте келеши.. Заслужено, ще се мъчите сега, съдбата си знае работата..
    А живота е гадно даскало, урока идва чак след изпита..
    Сега ще видите, кое ви е по-важно приятелството или тъпата путка..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да,да,даа задници сме естествено, че приятелството ни е по силно,но в даен момент ние трябва да спрем играта. Държа на това момиче и искам да е повече от това което имам сега вече съм готов за връзка. Въпроса е как да стане без да я отблъсна.

Един съвет,САМОУБИЙ СЕ, най-добре си направи харакири или се обеси на някоя круша.Ама да го снимаш! И после някой да го
    постне,че всички да се радваме !

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Пълна трагедия... да се забавлявате на чужд гръб и да се гаврите с чувствата на момиче,което не ви е направило нищо лошо...такива като вас са подигравка към целия ви пол.... а ако наистина си на 23 още по-зле,това звучи като номер на 14-15 годишни пишлемета,а вие уж сте големи...ама и вие сте си намерили майстора,съдбата си знае работата,ще се пържите сега...оплели сте се в интригите си и само вие сте си виновни.Дано поне момичето е умно и спре да се занимава с вас,за да разберете наистина какво е да ви отхвърлят и да изгубите човека,който обичате.

Значи,ако исках да ме съдят и обиждат мисля,че нямаше да пиша тук? Подигравка към целият пол ? Защо,защото сме намерили начин да имаме момичетата ,които пожелаем ? Много добре знаем какво е да ни отхвърлят или по точно да ни наранят и да загубим човека ,когото обичаме.Това беше причината да започнем тази игра ,защото и двамата имахме сериозни приятелки ,сериозни връзки да го кажем,но почти по едно и също време всичко ни се разпадна.Тогава той предложи да не се подлагаме повече на това,някое момиче да ни нарани и просто да се забавляваме.Аз се съгласих и така започна забавлението ни ,но съм уморен от това вече и искам да променя нещата било с това момиче или с друго.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ехaa, сигурно е голяма забава да си играеш с чувствата на хората.

Мега фен Аватара на 102
    Защо сте толкова тъпи ? (за тези, които вярват на тая простотия)

Остай няма филм ,едно време като бях лапе влизах тука имаше хора е така разбират това онова ,какво ми се правите всички на праведни не мога да разбера ,исках съвет ,не да ме съдят.А и ти маняк простотия е ама шанса аз съм си я направил ,сега искам да се поправя .

awww the player got played ;o how sad is that
    По какъвто и начин да й кажеш, ще изглеждаш изключително зле в очите й, както и на всички останали.

И аз така мисля .. но май е по-добре да си призная и тя да реши как да постъпи и да спра с тези глупости вече ..

Кажи и всичко. Или ще те сметне за жалък, или ще се трогне, или ще се обиди. Рискът е голям. Рискуваш и приятелството си, но ако смяташ че си заслужава...

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Келеши сте, без извинение. Честно дано ви тегли чертата и на двамата. Дори да имах идея кво да ти кажа, не бих го направила. Тва е... даже не е и долно. Тъпо е. Хора без цел в живота, жалко. oO
    +

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Larsh0 Виж мнението
    И аз така мисля .. но май е по-добре да си призная и тя да реши как да постъпи и да спра с тези глупости вече ..
    Отговори си сам. Темата може да се маха, щото и без това е тъпа.
    Тактично премълчавам умствения багаж на автора.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Larsh0 Виж мнението
    Това е вече 7-8 месец,прекарваме си идеално 3та
    Какво искаш да кажеш с това ? Как си прекарвате, какво правите ? Излиза ту с теб, ту с приятелят ти ? Спи и с двама ви ли ? Тя намира ли тази ситуация за нормална, да е и с двама ви? Ако е така няма какво да я мислим, надали е нараненото момиченце с чийто чувства сте се подиграли. По-вероятно е да е някоя шаврантия и да играе вашата игра и да се забавлява и с двама ви.
    И стигаме до там, каквото повикало, такова се обадило.

НЕ Е ЗАБАВНО ДА СИ ИГРАЕШ С ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ!
    НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИЩО!

Голям фен Аватара на white knight
    Играта е гениална
    Ако приятелят ти наистина ще ти я остави на теб ти почни да излизаш с нея( ne и казвай за играта всички казват че искат истината но всъщност никой не я иска)
    Ако и той я иска хвърлете монета. Все пак приятелството е над момичетата.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Какво искаш да кажеш с това ? Как си прекарвате, какво правите ? Излиза ту с теб, ту с приятелят ти ? Спи и с двама ви ли ? Тя намира ли тази ситуация за нормална, да е и с двама ви? Ако е така няма какво да я мислим, надали е нараненото момиченце с чийто чувства сте се подиграли. По-вероятно е да е някоя шаврантия и да играе вашата игра и да се забавлява и с двама ви.
    И стигаме до там, каквото повикало, такова се обадило.
    Ами не ,всъщност излизаме 3та не винаги ,защото работата ми е такава,че се налага постоянно да пътувам извън страната ,а неговата е да обикаля заведенията и момичето или е с мен или с него,когато всички сме си в София сме си заедно да спи с 2ма ни,ами всъщност беше доста наранена ,но ние я убедихме ,че и двамата държим на нея и че и двамата я искаме и няма нищо лошо в отношенията ни ,защо една връзка да е само от 2ма и да живеем според нечии стереотипи и така нататък.Не е шаврантия

White Knight ами нали и моят приятел така казва,че е гениална тази игра хаха Ами той каза,че му пукало преди сега му е все тая,като цяло по едно време бях сигурен,че искам да спра с тази игра,но пък защо да го правя ? Добре ми е така ,естествено ,че приятелството ние е над момичетата!! BROS BEFORE HOES !!

Мега фен Аватара на tori
    Принципно сте за убиване. Щом сте щастливи и тримата обаче, нямам против. Само не разбирам кой нормален човек може да позволи на гаджето си да се забива и с най-добрия му приятел.

Голям фен Аватара на sneering
    Каквото и да става,не си разваляите екипа...Периода с нея ще отмине и като нея има още сто,а подобна близост с приятел се постига трудно.

Щом сте тролнали толкова момичета,значи имаш успех с момичетата,според мен остъпи по приятелски и стреляй другаде,вероятността да намериш нещо още по-хубаво е голяма.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    НЕ Е ЗАБАВНО ДА СИ ИГРАЕШ С ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ!
    НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИЩО!
    Да.
    Ебати недораслите простаци.
    Как ми се иска да се скарате с най-добрия ти приятел ,а т'ва момиче да ви заебе и двамата. Толкова прости хора.

sneering брат то успех с момичетата може да има абсолютно всеки мъж,стига да знае как да подхожда към тях ,няма жена която да ти откаже ако знаеш как да се държиш. Това е най-лесното и точно защото е твърде лесно,ние с тази игра си го правим по интересно,но както казах с авера взехме решение ,да намерим още момичета и да не обръщаме внимание само на това момиче,за да не се задълбочават чувствата ни към нея.

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Да.
    Ебати недораслите простаци.
    Как ми се иска да се скарате с най-добрия ти приятел ,а т'ва момиче да ви заебе и двамата. Толкова прости хора.
    Как ти бръкна тая тема обаче хахахах
    Последно редактирано от sneering : 08-01-2013 на 15:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си