Здравейте, живота ми е малко необичаен и неподходящ за повечето хора,но си е моят живот и досега си го харесвах.С най-добрият ми приятел от 2-3 години решихме да играем една игра и да се забавляваме с момичетата.Играта е ,че забъркваме момичетата с двама ни.Тоест някое красиво момиче ,харесва мен или него и оттам почва играта ,той или аз започва връзка с момичето около месец-два ,естествено момичето познава и най-добрият приятел на момчето до себе си.Единия е умния и красив,но доста сериозен,а другия красив и забавен и доста импулсивен и несериозен,връзката им става или много скучна или прекалено несериозна ,а момичето вече е влюбено и иска да го задържи за себе си,но постоянно плаче и е гадно ,там влиза другият "приятелят" ,който е до нея ,докато другия я отблъсква ,тя е уязвима и наранена и много лесно можеш да се възползваш ,е така и правим "приятелят" започва да я омайва и тя се влюбва или почва да харесва и него ,така тя се чувства виновна ,че си има приятел или се е разделила с приятеля си ,а сега е с най-добрият му приятел ,чувства вина ,гадно й е ,объркана е ,не може да вземе решение кого от двамата иска и ние й предлагаме ,че иска и двамата,ако се съгласи окей супер и за двама ни не сме сериозно обвързани ,но пък имаме някого ,ако не се съгласи не губим нищо и 2та сме я имали.Така имахме отношения с 2-3 момичета и страшно много се забавлявахме ,интересно е ,има интрига и не ни е скучно.Но както винаги има едно НО дойде и момичето,което прецака нас ,да тя се влюби в мен,а аз започнах да се държа зле ,за да отиде в прегръдките ,на най-добрият ми приятел,така се й случи,но се оказа че и той се влюби в нея ,както и аз ,а тя така й не знам в кого е влюбена.Това е вече 7-8 месец,прекарваме си идеално 3та ,но и двамата сме влюбени в нея,не си правим сечено поговорих с него и двамата се разбрахме,че сме влюбени в нея,не можем да й кажем за играта ни,която започнахме и сега всичко е объркано и гадно ,той каза че няма проблем ,че щял да се отдръпне ,ама все пак не знам какво да кажа да направя..