Аз направо не мога да повярвам какви олигофрени има на тоя свят Грижел се за себе си и собственото си благо, защо да му пукало за чувствата на другите. И т'ва го казва 23 годишен МЪЖ... Що за мъж си ти бе, хаха, думи нямам. Хем уважавал и обичал жените, хем ще ги прави на маймуни, ще им се лигави първо, после ще им се изплюе в лицата и ще избяга от отговорност.
Не била твоя вината, че те вярвали на неправилния човек. Еми като си шибан (еми няма пък да сложа цензура!) манипулатор и успяваш да я накара да се влюби в тебе с разни мили думички и глезотийки, как очакваш да не ти се довери? Такива смешници като тебе и твоя АВЕР преди векове сигурно са ги драли живи. Абсолютно не мога да повярвам как можеш да се понасяш и да говориш толкова свободно и нагло за всичките тия мизерии дето си направил. Аз не бих могла да живея, ако знам какви неща съм причинила на толкова хора и то абсолютно преднамерено.
И не, тва не е лекция по морал, просто съм адски възмутена. Ама АДСКИ. Обградена съм от пълните дебили и идиоти, ама дори те никога не са постъпвали така с момиче. Пълен минус.