Абе ай спрете се вече бе шматки.Казах да я триете тая тема ,няма да ви чета празните работи.Абе ей шматка защо ме дразниш сега ,ти ли ще си тая дето ще казва аз какъв съм и какъв не съм бе.Ще правя каквото искам защото мога ,щом мога да лъжа 100 шматки като теб ще го правя !!!!!!! Аз не мога да разбера защо трябва да обиждате и да тръгвате някакво мега негативното към мен,аз какво толкова лошо съм направил бе да съм наранил някого? Да съм убил някого ? Тея момичета дори не разбират за това което всъщност се е случило бе,просто някой им е разбил сърцето след това са се влюбили отново ,само дето връзката не им е била от 2ма а от 3ма и след време всичко е приключило както всички нормални отношения ,само аз и той знаем всъщност какво е бе ,я се успокойте малко !! "ПЪЛЕН МИНУС" ,а ти си много умна като гледаш някакъв селянин с 3 годишно възпитание ,който не може да говори дори български ,ама на мен си тръгнала да ми се обясняваш ,какъв съм и кое е правилно или не ! Гледайте си деца момченцата дето искат да са известни с клипчета в нета ползвайте им "големите лафове" и не ми обяснявайте какъв е живота на мен окей ? ;]